«Καινοτομία ή κενοτομία; Προκαλώντας την Ελλάδα»: Διαδραστική εκδήλωση του Thought4Action στο ΕΒΕΑ

«Καινοτομία ή κενοτομία; Προκαλώντας την Ελλάδα»: Διαδραστική εκδήλωση του Thought4Action στο ΕΒΕΑ

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου η Thought4Action διοργανώνει μια «Παγκόμια διαδραστική εκδήλωση» με τίτλο: «Transformation through innovation: Καινοτομία ή κενοτομία; Προκαλώντας την Ελλάδα».

Βασικοί προσκεκλημένοι θα είναι οι διεθνώς διακεκριμένοι καινοτόμοι στο χώρο τους Ruth Richardson, πρώην υπουργός Οικονομικών Νέας Ζηλανδίας, Avishay Braverman, οικονομολόγος, πρώην πρόεδρος του Πανεπιστημίου Ben Gurion, Sony Kapoor, σύμβουλος στρατηγικής της Νορβηγίας και Αθανάσιος Βαμβακίδης, Managing Director της Bank of America Merrill Lynch. Θα μιλήσουν με καινοτόμους Έλληνες μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Απoστολάκης, ιδρυτής της Venturefriends, αρχικός επενδυτής Taxibeat, Περικλής Βενιέρης, ιδρυτής της Green Cola, ο Μάρκος Βερέμης, συν-ιδρυτής της Upstream, ο Κωνσταντίνος Γκουγκουλιάς, Γενικός Διευθυντής του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, ο Γιώργος Ισμαήλος, R&D ELPEN και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, MD, αεροδιαστημική τεχνολογία στη ρομποτική χειρουργική, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το καινοτομικό τους έργο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Στόχος του Thought4Action είναι η αφύπνιση όλων για την προώθηση ενός ασφαλούς καινοτόμου οικοσυστήματος, καθώς η εφαρμοσμένη οικονομική πολιτική άλλων χωρών μαρτυρά ότι μόνο η καινοτομία εγγυάται ανάπτυξη.

Το Thought4Action ως κοινωφελές ίδρυμα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στην Αμερική, με σκοπό την παρουσίαση διεθνών Best Practices στο ευρύ κοινό, ώστε πολύπλοκες έννοιες και δράσεις να γίνονται κατανοητές και ελκυστικές, προωθώντας έτσι μια πολιτική ανάπτυξης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσω livestreaming εδώ:

*Η HuffPost Greece είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Δημοφιλή