Πόλεμος πολυκατοικίας. Το σημείωμα γυναίκας σε γείτονες που έκαναν φασαρία και η απάντηση που έγινε viral

Πόλεμος πολυκατοικίας. Το σημείωμα γυναίκας σε γείτονες που έκαναν φασαρία και η απάντηση που έγινε viral
twitter

Εντάξει έχει συμβεί σε όλους όσους μένουμε σε πολυκατοικίες. Οι ένοικοι στο διαμέρισμα πάνω από το δικό μας- εάν δεν είμαστε αρκετά τυχεροί για να μένουμε στο ρετιρέ- κάνουν απίστευτη φασαρία. Μπορεί να μην έχουμε καμία διάθεση να τους κάνουμε το χατήρι και να το απομείνουμε στωικά αλλά τι να γίνει. Είναι εκείνο το πάρτι γενεθλίων, εκείνη η μια φορά στις τόσες που έτυχε να παίζει η μουσική στη διαπασών κλπ. Πρέπει να το ανεχτούμε.

Τι γίνεται όμως όταν η φασαρία αυτή είναι καθημερινή και μάλιστα κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν όλοι θέλουμε να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε; Κάποιοι βάλαμε τις φωνές, άλλοι χτυπήσαμε κουδούνια κάποιοι μπορεί και να καλέσαμε την αστυνομία.

Κάποιοι άλλοι πάλι μπορεί να διάλεξαν κάτι διαφορετικό. Όπως η χρήστης του Twitter @morgxmarie που επέλεξε- όπως φαίνεται και στην ανάρτησή της που έχει γίνει retweet 38.000 φορές - να αφήσει στους ενοχλητικούς γείτονες της ένα σημείωμα.

Σε αυτό έγραφε:

«Αγαπητοί μ****ες,

Γιατί κάνετε τόση φασαρία μετά τις 9 το βράδυ; Μήπως είστε γ******οι παλαιστές του σούμο ή μήπως τα γ*****να τα πόδια σας είναι από μολύβι; Κάνετε πραγματικά πάρα πολλή φασαρία. Στην αρχή είχε πλάκα, αλλά τώρα είστε απλά ενοχλητικοί. Σας παρακαλώ να ηρεμήσετε.

Να έχετε μια υπέροχη βραδιά.

Υ.Γ. Εάν πουλάτε εισιτήρια για πρωινούς αγώνες μπάσκετ παρακαλώ να μας ενημερώσετε».

Όπως γρήγορα κατάλαβε βέβαια, το σημείωμα της ήταν κάτι σαν...κήρυξη πολέμου αφού λίγο αργότερα έλαβε μια απάντηση- επίσης με ένα σημείωμα- και όπως σχολίασε στο Twitter «νομίζω πως κατά λάθος ξεκίνησα πόλεμο με τους τύπους που μένουν από πάνω μας».

Η απάντηση των γειτόνων της ήταν:

«Είναι ώρα παιχνιδιού. Χθες το βράδυ κάναμε μόνο εξάσκηση» ενώ το σημείωμα το συνόδευαν και ψεύτικα εισιτήρια – τα είχε ζητήσει άλλωστε η γειτόνισσα- για τον αγώνα μεταξύ των «2nd floor bitches» (σκύλες του δευτέρου ορόφου) και των «3rd floor lead foot assholes» (των μ********ων με τα πόδια από μολύβι του τρίτου ορόφου) ενώ την...προειδοποιούν πως δεν πρόκειται για πλάκα.

Όταν η διαμαρτυρόμενη γειτόνισσα είδε το μήνυμα, γέλασε με την καρδιά της, όπως γράφει και στην ανάρτησή της.

Δημοφιλή