Το δέντρο της Μεγάλης Βρεταννίας άναψε για 6η χρονιά και είναι πιο εντυπωσιακό από κάθε άλλη φορά

Το δέντρο της Μεγάλης Βρεταννίας άναψε για 6η χρονιά και είναι πιο εντυπωσιακό από κάθε άλλη φορά

Πάνω από 5.000 φωτάκια. Τουλάχιστον 300 κρυστάλλινα στολίδια. Και ένα αληθινό έλατο 7 μέτρων. 'Ετσι δόθηκε το έναυσμα της εορταστικής περιόδου στηΜεγάλη Βρεταννία, όπου το χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγωγήθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά με μία ειδική εκδήλωση τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.

Στον επίσημο λογαριασμό του ξενοδοχείου στο Instagram είχαν αρχίσει ήδη εδώ και μία εβδομάδα να ανεβαίνουν βίντεο ως μία άτυπη αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη μέρα.

When Christmas comes to town magic begins and all of us could use a little bit of magic to prepare for the most wonderful time of the year. 🎄 #crystalchristmasathens #hotelgrandebretagne #Christmas #Athens #tobecontinued

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Hotel Grande Bretagne, Athens (@hotelgrandebretagne) στις

Και έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο μετά τις 18.30 και υπό τις μελωδίες της παιδικής χορωδίας του Ωδείου Αθηνών, έγιναν τα αποκαλυπτήρια.

Μόνο 7 μέτρα ύψος 🎄 @hotelgrandebretagne #hotelgrandbretagne #christmastree

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vasiliki Zioga (@mrs_writer) στις

Και όπως ήταν φυσικό, το πανύψηλο έλατο με τα διάφανα και χρυσά στολίδια του εντυπωσίασε και δημιούργησε το πλέον κατάλληλο υλικό για φωτογραφίες στα social media. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι φέτος η Αθήνα στολίστηκε ακόμα νωρίτερα από ότι συνήθως, αφού όπως φαίνεται όλοι μας έχουμε ανάγκη από τη λάμψη των γιορτών.

Pure magic 🎄✨ The @hotelgrandebretagne #xmastree always makes me feel #likeachild! #twinkletwinkle #christmasinAthens #laviepinkette

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Zeta Tsakoumi (@pinkgirlnotes) στις

So damn pretty 🎄 @hotelgrandebretagne

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vasiliki Zioga (@mrs_writer) στις

#athens is ready for #christmas 🎄🎄🎁🛍 #hotelgrandebretagne

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Albere Rouach (@albs_58) στις

Το ξενοδοχείο δεν παρέλειψε φυσικά να μας δείξει και την όλη διαδικασία της άφιξης και τους στολίσματος του δέντρου με ένα συνολικό βίντεο στο Instagram.

Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε μάλιστα και live κάλυψη μέσω Facebook, έτσι ώστε όλοι να θαυμάσουν το δέντρο.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας και μιζέριας, όπου οι εορταστικές εκδηλώσεις έχουν συρρικνωθεί, η απόφαση της Μεγάλης Βρετανίας να συνεχίσει αυτή τη χριστουγεννιάτικη παράδοση γεμίζει σίγουρα τον κόσμο -και ειδικά τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί- με χαρά και αισιοδοξία.

Και του χρόνου λοιπόν!