«You badass...». Αυτό είναι ίσως το καλύτερο τουριστικό πόστερ. Και θα το βρείτε στο Ελσίνκι

«You badass...». Αυτό είναι ίσως το καλύτερο τουριστικό πόστερ. Και θα το βρείτε στο Ελσίνκι

Αν μη τι άλλο το Ελσίνκι, η πρωτεύουσα της Φινλανδίας, φημίζεται για το κρύο του τους χειμερινούς μήνες. Τι καλύτερο να το διαφημίσουν. Με έναν ιδιαίτερο ωστόσο τρόπο.

Η παρακάτω πινακίδα έγινε viral για πολύ προφανείς λόγους. Γιατί δίνει συγχαρητήρια σε όποιον τουρίστα είναι αρκετά γενναίος για να επισκεφθεί το Ελσίνκι τον Νοέμβριο.

«Κανένας με τα μυαλά στο κεφάλι του δεν θα ερχόταν στο Ελσίνκι τον Νοέμβριο. Εκτός από εσένα σκληροτράχηλε τύπε. Καλώς ήρθες».

Την φωτογραφία με τον πόστερ την ανέβασε την Δευτέρα χρήστης του Reddit. Όπως ανέφερε, βρίσκεται έξω από το αεροδρόμιο του Ελσίνκι.

Το indy100 του Independent επικοινώνησε με το Visit Finland το οποίο επιβεβαίωση την ύπαρξη της πινακίδας. Δημιουργήθηκε από το τεχνολογικό συνέδριο Slush που έγινε στο Ελσίνκι την περασμένη εβδομάδα. Η Marianne Vikkula, CEO του Slush, είπε στο indy100: «Με την ημέρα να διαρκεί μόνο λίγες ώρες και πολύ λάσπη στους δρόμους, το Ελσίνκι τον Νοέμβριο είναι από άποψη καιρού πιθανότατα το χειρότερο μέρος που μπορεί κανείς να φανταστεί. Είναι σκοτεινό, με υγρασία και κρύο. Είναι λοιπόν δύσκολο να προμοτάρουμε την κατά τ' άλλα υπέροχη πρωτεύουσα». Και συνέχισε: «Εδώ στο Slush δίνουμε σημασία στην πρωτοτυπία και την ειλικρίνεια και έτσι προσπαθήσαμε να βγάλουμε το καλύτερο από αυτών τον σκ@@@ο καιρό».

Ελσίνκι

Δημοφιλή