Άνδρας αντάλλαξε πυρά με άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ στην Πλατεία Θεάτρου και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε

Άνδρας αντάλλαξε πυρά με άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ στην Πλατεία Θεάτρου και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε
eurokinissi

Έλληνας 38 ετών δραπέτης φυλακών ο άνδρας που τράβηξε πιστόλι που αυτοπυροβολήθηκε στην Πλατεία Θεάτρου στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, ο 38χρονος είχε ληστέψει στις 11 Ιουνίου 2004 φούρνο στον Άγιο Δημήτριο όπου δολοφόνησε την υπάλληλο για να πάρει τις εισπράξεις. Ο 38χρονος βρισκόταν σε άδεια από τις φυλακές Ηρακλείου την οποία ωστόσο είχε παραβιάσει και έκτοτε καταζητούνταν από τις αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της Ομάδας Δίας τον θεώρησαν ύποπτο και επιχείρησαν να τον ελέγξουν. Ο άνδρας, όμως, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν από αυτούς στο δεξί χέρι.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς και ο άνδρας προσωρινά διέφυγε και κρύφτηκε πίσω από κτίριο της περιοχής, όπου, σύμφωνα με την αστυνομία, αυτοπυροβολήθηκε.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι άνδρες της Ομάδας Δίας τον είχαν τραυματίσει νωρίτερα, ενώ όταν έφτασε στο νοσοκομείο ο αυτόχειρας απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο έχουν μεταβεί αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

Δημοφιλή