«Τρομακτικό». Άγρια «επίθεση» πολτεργκάιστ σε ανυποψίαστη γυναίκα

«Τρομακτικό». Άγρια «επίθεση» πολτεργκάιστ σε ανυποψίαστη γυναίκα

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε ξενοδοχείο φαίνεται να καταγράφει τη στιγμή που μια δαιμονική δύναμη «επιτίθεται» σε μια ανυποψίαστη γυναίκα που κάθεται σε έναν άδειο χώρο ξενοδοχείου κάπου στη Μαλαισία. Και εμείς αναρωτιόμαστε: «Επιτέλους, τι άλλο θα δούμε στο Ιντέρνετ;»

Όπως θα δείτε η γυναίκα φαίνεται να κάθεται σε μια άδεια καφετέρια ενός ξενοδοχείου κοιτώντας το κινητό της τηλέφωνο και ξαφνικά κάτι την ταράζει και προσπαθεί να πραγματοποιήσει μια τηλεφωνική κλήση. Τότε η καρέκλα που βρίσκεται δίπλα της ανεξήγητα μετακινείται και ενώ η κοπέλα προσπαθεί να φύγει από το χώρο κάτι την χτυπά και την ρίχνει στο πάτωμα. Τρομοκρατημένη κουλουριάζεται σε μια γωνία και όταν προσπαθεί να δραπετεύσει από το σημείο ένα τραπέζι εκσφενδονίζεται προς το μέρος της και της μπλοκάρει την έξοδο. Όταν προσπαθεί και πάλι να δραπετεύσει κάτι την ρίχνει και πάλι στο έδαφος και καρέκλες αρχίζουν να κινούνται προς το μέρος της. Το βίντεο τελειώνει δείχνοντας τη γυναίκα λιπόθυμη στο έδαφος, ενώ καρέκλες συνεχίσουν να στοιβάζονται αποκλείοντας την έξοδο.

Μην πιστέψετε ότι πρόκειται για κάτι αληθινό. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε hoaxes να γίνονται viral στο διαδίκτυο, ούτε τέτοιου είδους φάρσες από κλείστα κυκλώματα CCTV.

Δημοφιλή