Παραδόθηκε ο οικοδόμος που δολοφόνησε συνάδελφό του για 150 ευρώ

Παραδόθηκε ο οικοδόμος που δολοφόνησε συνάδελφό του για 150 ευρώ
Shutterstock / Burlingham

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 55χρονος οικοδόμος, κυπριακής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε το πρωί της Τετάρτης 59χρονο από την Αλβανία στην Αρτέμιδα.

Ο 59χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε τσακωθεί με 55χρονο Έλληνα συνάδελφό του με αφορμή αντιπαράθεση για οικοδομικά υλικά αξίας 150 ευρώ. Ο δράστης φέρεται να πίστευε ότι το θύμα του έκλεβε οικοδομικά υλικά και εργαλεία.

Ο 59χρονος Αλβανός εργαζόταν σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή, ιδιοκτησίας πρώην αστυνομικού, στην οδό Πλάτωνος στη Αρτέμιδα. Ο 55χρονος Έλληνας, κυπριακής καταγωγής, ο οποίος μένει σε κοντινό σημείο στην ίδια περιοχή, πήγε λίγο πριν από τις 10:00 στην οικοδομή όπου εργαζόταν ο 59χρονος και τον κάλεσε να κατέβει κάτω. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε συμπλοκή με τους δράστες να πιάνονται στα χέρια. Οι αυτόπτες μάρτυρες νόμιζαν ότι η αντιπαράθεση θα τελείωνε εκεί.

Δυστυχώς, όμως, ο δράστης πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε έχοντας στην κατοχή του ένα κυνηγετικό δίκαννο. Εντόπισε το θύμα την ώρα που βρισκόταν στο δρόμο έξω από την οικοδομή και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του. Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή.

Δημοφιλή