Ζουράρις: «Πραξικοπηματίας» ο Σόιμπλε. Θα είναι σωστή απόφαση να πάμε σε εκλογές αν επιμείνει στις απόψεις του

Ζουράρις: «Πραξικοπηματίας» ο Σόιμπλε. Θα είναι σωστή απόφαση να πάμε σε εκλογές αν επιμείνει στις απόψεις του
Sooc

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είναι απομονωμένος και πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν «πραξικοπηματίας», καθώς αν πάει να επιβάλει τις απόψεις του «ουσιαστικά θα κάνει πραξικόπημα» είπε ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, υποστηρίζοντας πως «έχει μείνει μόνος του», δεν σέβεται ούτε τους ευρωπαϊκούς θεσμούς ούτε και το δράμα του ελληνικού λαού.

Παράλληλα, τον κατηγόρησε ότι «πλαστογράφησε στοιχεία» μαζί με τον Τόμσεν» και πρόσθεσε πως οι εκλογές θα είναι μια σωστή απόφαση όλου του πολιτικού κόσμου, αν ο Γερμανός υπουργός επιμείνει στις απόψεις του και επέλθει σύγκρουση.

«Θα δούμε τι θα προτείνει» συμπλήρωσε, λέγοντας πως αν ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ προτείνει «αντίποινα» σε βάρος των Ελλήνων και όλης της ευρωπαϊκής κοινότητας και των θεσμών, τότε τίθεται το θέμα πώς θα τον αντιμετωπίσει η ευρωπαϊκή κοινότητα. «Άρα δεν είναι αυτόματο αυτό το στοιχείο ότι πάμε για εκλογές διότι θα υπάρξει μια ανοιχτή σύγκρουση προηγουμένως, πριν ή μετά τις εκλογές ή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ενός ή δύο μηνών, θα υπάρξει νομίζω ανοιχτή σύγκρουση του Σόιμπλε με όλους τους άλλους».

Δημοφιλή