Ιστοσελίδες για να περάσετε τον χρόνο σας ενώ πλήττετε

Ιστοσελίδες για να περάσετε τον χρόνο σας ενώ πλήττετε
Woman's hands browsing on an electronic tablet.
Woman's hands browsing on an electronic tablet.
Veronique Beranger via Getty Images

Έφτασε η στιγμή που περιμένατε όλο τον Δεκέμβριο. Η μέρα που θα καταναλώσετε με μανία ό,τι μελομακάρονο και κουραμπιέ θα βρείτε μπροστά σας, θα δείτε φίλους και συγγενείς μαζεμένους γύρω από ένα τραπέζι και με τους οποίους θα μοιραστείτε δώρα και ευχές. Μόνο που τώρα καταλαβαίνετε, όπως και κάθε χρόνο, ότι μια μέρα είναι μια (υπερβολικά) μεγάλη χρονική περίοδος για να βρεθείτε στον ίδιο χώρο με τόσους αγαπημένους και -λιγότερο αγαπημένους- ανθρώπους, ειδικά εάν στο τραπέζι το αλκοόλ δεν ρέει άφθονο. Ως από μηχανής θεοί σας παρουσιάζουμε μερικές ιστοσελίδες που θα σας δώσουν καταφύγιο τις στιγμές που το έχετε ανάγκη.

Η ιστοσελίδα σας βοηθά να τεστάρετε την γραφή σας. Ο αλγόριθμος που χρησιμοποιεί υπολογίζει την ηλικία και τις ικανότητές σας στο γράψιμο.

Μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα ένα απόσπασμα βίντεο στο YouTube σε GIF. Απλά εθιστικό.

Αυτή η σελίδα σας δίνει πληροφορίες για όλους όσους βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο διάστημα. Σίγουρα κάτι πιο ενδιαφέρον από τις ιστορίες ψαρέματος του μεθυσμένου θείου σας.

Ζηλεύατε όσους έστελναν μηνύματα που αυτοκαταστρέφονται στις ταινίες κατασκοπείας; Τώρα μπορείτε να κάνετε το ίδιο.

Θέλατε να μάθετε ρώσικα, ολλανδικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα αλλά δεν έχετε το χρόνο και το χρήμα; Αυτή η ιστοσελίδα σας διδάσκει δωρεάν μια ξένη γλώσσα. Γιατί να μην παρακολουθήσετε το πρώτο μάθημα τα Χριστούγεννα;

Μπορεί να μην σας φανεί χρήσιμο σήμερα, αλλά αξίζει να την έχετε υπόψιν. Το supercook σας δίνει συνταγές για εκείνες τις μέρες που το ψυγείο σας είναι σχεδόν άδειο και δεν έχετε «τίποτα» να μαγειρέψετε.

Θυμηθήκατε την τελευταία βόλτα σας στα μαγαζιά και είστε οργισμένοι με εκείνη την ταμία που σας έφερε σε δύσκολη θέση ή αρνήθηκε να σας εξυπηρετήσει; Τώρα μπορείτε να πληρώσετε κάποιον να μιλήσει με την διεύθυνση του καταστήματος για λογαριασμό σας, εάν ντρέπεστε ή δεν ξέρετε πως να διαχειριστείτε την κατάσταση.

Ένα εθιστικό παιχνίδι κατά το οποίο πρέπει να κλικάρετε πάνω σε μια αόρατη αγελάδα...

Δημοφιλή