Ο Vin Diesel έκανε ερωτική εξομολόγηση σε Βραζιλιάνα δημοσιογράφο, στο πιο άβολο βίντεο της ημέρας

Ο Vin Diesel έκανε ερωτική εξομολόγηση σε Βραζιλιάνα δημοσιογράφο, στο πιο άβολο βίντεο της ημέρας

Ο Vin Diesel δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον -ας το πούμε ευγενικά για αρχή- ενθουσιασμό του, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε πρόσφατα, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας του «xXx: Return of Xander Cage».

Ο σταρ της σειράς ταινιών «Fast And The Furious» ξεκίνησε να μιλά στη Βραζιλιάνα δημοσιογράφο Carol Moreira στο Comic Con Experience 2016 στο Ρίο, τόσο στη μέση όμως όσο και προς το τέλος της συνέντευξης, η συμπεριφορά του, και ως εκ τούτου και το κλίμα στο δωμάτιο, άρχισε να γίνεται αρκετά άβολη και κάπως ανατριχιαστική.

Η δημοσιογράφος ζήτησε από τον 49χρονο ηθοποιό να πει στα Πορτογαλικά την ατάκα «I am Groot», από τον ρόλο του στο «Guardians of the Galaxy», και ήταν τότε που ο Diesel ξεκίνησε να εκφράζει δυνατά τον έρωτά του για την Moreira.

Μπορείτε να δείτε τα σχετικά αποσπάσματα στο 4'48" και στο 11'35" του παραπάνω βίντεο.

«Σε αγαπώ», της είπε. «Την αγαπώ, θεέ μου, είναι τόσο αναθεματισμένα σέξι! Δεν μπορώ να κάνω αυτή τη συνέντευξη, μα κοιτάξτε την!».

Κανονικός τζέντλεμαν, σωστά;

Μόνο που ο Diesel δεν σταμάτησε, δυστυχώς, εκεί. Αμέσως μετά άρχισε να μπουσουλά κατά μήκος του δωματίου για να πλησιάσει τη δημοσιογράφο, κάνοντάς μας να κλείνουμε τα μάτια μας από αμηχανία και, ας είμαστε ειλικρινείς, μια κάποια αηδία.

Και συνέχισε, όρθιος πια και φωνάζοντας προς το συνεργείο που παρακολουθούσε την αδιανόητη σκηνή: «Είμαι ο μόνος που το βλέπει αυτό; Κοιτάξτε την! Είναι τόσο αναθεματισμένα όμορφη, δεν μπορείς ούτε να κάνεις συνέντευξη μαζί της... Ω Θεέ μου, θα με σώσει κάποιος; Πότε γίναμε “όμορφος κόσμος” εδώ μέσα; Πότε όλο αυτό μετατράπηκε στο πιο όμορφο κορίτσι της Βραζιλίας; Πότε αυτό μετατράπηκε σε “σε αγαπώ”;».

«Μίλα μου μωρό μου. Πες μου την ιστορία σου, πάμε να φύγουμε από εδώ. Πάμε να φάμε μεσημεριανό. Θεέ μου την αγαπώ. Δείτε πόσο όμορφη είναι!», συνέχισε, ασταμάτητος.

Νιώθει κανείς άλλος την ανάγκη να βγει έξω να τον χτυπήσει καθαρός αέρας;