Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο George Michael

Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο George Michael
British singer George Michael poses for photographers before a news conference at the Royal Opera House in central London May 11, 2011. REUTERS/Stefan Wermuth (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT)
British singer George Michael poses for photographers before a news conference at the Royal Opera House in central London May 11, 2011. REUTERS/Stefan Wermuth (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT)
Stefan Wermuth / Reuters

Ο George Michael, τραγουδιστής και πρώην μέλος του συγκροτήματος Wham, πέθανε σε ηλικία 53 ετών, ανήμερα της ημέρας των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το BBC. Το πραγματικό του όνομα ήταν Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεών του - τον οποίο επικαλείται το BBC- ο τραγουδιστής πέθανε «ειρηνικά στο σπίτι του».

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Με μεγάλη μας λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδερφός και φίλος, George, απεβίωσε ήσυχα στο σπίτι του κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Η οικογένειά του κάνει παράκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν θα γίνει καμία άλλη δήλωση προς το παρόν». Επίσης ο Michael Lippman, μάνατζερ του διάσημου pop τραγουδιστή, ο George Michael πέθανε από καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του στην περιοχή Goring-on-Thames του Oxfordshire, ενώ σύμφωνα με την εκπρόσωπο του, Cindi Berger, δεν έπασχε από κάποια ασθένεια το τελευταίο διάστημα.

Ο Andrew Ridgeley, πρώην μέλος των Wham! (της μπάντας με την οποία ο Michael ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του 1980) δήλωσε συντετριμμένος για τον θάνατο του «Yog» (Yours Only George).

Τη θλίψη του εξέφρασε στο Instagram και o Sir Elton John, ανεβάζοντας φωτογραφία του ίδιου με τον George Michael, δηλώνοντας πως «είναι σε σοκ».

Στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter οι Duran Duran αναφέρθηκαν στην «κατάρα» του 2016 (David Bowie, Prince, Rick Parfitt, Leonard Cohen), δίνοντας συλλυπητήρια.

Η Madonna ανέβασε βίντεο από το 1989 με απονομή βραβείου από την ίδια στον George Michael, γράφοντας πως «άλλος ένας μεγάλος καλλιτέχνης μας αφήνει και...βρίζοντας το 2016.

Tweets σχετικά έγραψαν o MC Hammer και η Leona Lewis, ;όπως και η Λατόγια Τζάκσον και ο Meatloaf.

Tη θλίψη τους εξέφρασαν επίσης και άνθρωποι από τον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, όπως η Ellen DeGeneres, ο Rob Lowe, ο Elijah Wood, o Russel Crowe, η Rosario Dawson, ο George Takei, ο Ryan Reynolds και άλλοι.

Δημοφιλή