Έφηβη κρατούνταν επί 13 χρόνια ως «σκλάβα του σεξ» από άνδρα που πούλησε τα τέσσερα βρέφη της

Έφηβη κρατούνταν επί 13 χρόνια ως «σκλάβα του σεξ» από άνδρα που πούλησε τα τέσσερα βρέφη της
shutterstock

Μια γυναίκα που απήχθη όταν ήταν έφηβη και έγινε «σκλάβα του σεξ» ενός Ινδού στη Βρετανία, μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για την ιστορία της. Η «Άννα Ρούστον», όπως την αποκαλούν για λόγους ασφαλείας, έγραψε το βιβλίο «Secret Slave», όπου μιλάει για όσα πέρασε επί 13 χρόνια στα χέρια ενός άνδρα και της οικογένειάς του.

Η Άννα μεγάλωνε με την γιαγιά της σε πόλη της Αγγλίας, καθώς οι γονείς της δεν μπορούσαν να της παρέχουν φροντίδα. Όταν αυτή πέθανε, φιλοξενούνταν σε σπίτια φίλων και, καθώς δεν είχε καμία γονική στήριξη, έψαχνε απεγνωσμένα κάποιον να την αγαπήσει. Στην ηλικία των 15, γνώρισε τον Μαλίκ, έναν οδηγό ταξί που γνώριζε την κατάστασή της και φρόντιζε να την «λούζει» με κοπλιμέντα και να της δείχνει ότι νοιάζεται για εκείνη.

Όταν ο Μαλίκ την προσκάλεσε μια ημέρα σπίτι του για τσάι, εκείνη δέχτηκε. Αυτό που δεν γνώριζε είναι ότι η ήδη δύσκολη ζωή της θα μετατρεπόταν σύντομα σε εφιάλτη. Ο Ινδός οδηγός ταξί ζούσε με την μητέρα του, τους αδελφούς του και τις συζύγους τους. Όλοι τους έμοιαζαν φιλικοί και η ίδια ένιωθε ευπρόσδεκτη στο σπίτι τους. Όλα άλλαξαν όμως μόλις έμεινε μόνη σε ένα δωμάτιο με τον Μαλίκ.

Ο άνδρας άρχισε να την επιτίθεται λεκτικά, να την απειλεί ότι θα την κάνει «δικιά του» και άρχισε να την χτυπά. Στην συνέχεια την βίασε και δεν της επέτρεψε ποτέ να ξαναβγεί από το σπίτι για τα επόμενα δεκατρία χρόνια. Οι γυναίκες του σπιτιού «έκαναν τα στραβά μάτια», καθώς και οι ίδιες ήταν θύματα κακοποίησης από τους άνδρες τους.

Της παρείχαν συχνά παυσίπονα για τον πόνο που της προκαλούσε η συνεχής κακοποίηση, με τα οποία η Άννα είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, της κάλυπταν τις πληγές με μακιγιάζ, ενώ της έβαφαν τα μαλλιά μαύρα και την έντυναν με παραδοσιακά ινδικά ρούχα για να μοιάζει με μέλος της οικογένειας.

Τα δεκατρία χρόνια που η Άννα ζούσε εγκλωβισμένη στο σπίτι, γέννησε τέσσερα παιδιά, τα οποία πούλησε ο Μαλίκ σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών. Ακόμα, δεν ήταν λίγες οι φορές που την βίαζαν και άλλοι άνδρες, φίλοι και συγγενείς του Μαλίκ ή άγνωστοι που ήταν πρόθυμοι να τον πληρώσουν. Οι λίγες φορές που η ίδια έβγαινε από το σπίτι ήταν για να πάει στο Νοσοκομείο να γεννήσει ή για να της επιμεληθούν οι γιατροί τα τραύματά της.

Σύμφωνα με την ίδια, παρόλο που το ιατρικό προσωπικό γνώριζε πως οι πληγές της αποτελούσαν σημάδια σωματικής βίας, δεν έκαναν καμία προσπάθεια να την σώσουν, καθώς πίστευαν πως θα εμπλέκονταν στις «συνήθειες» μιας ξένης κουλτούρας. Όλα άλλαξαν όμως μετά από μια κατ' οίκον επίσκεψη γιατρού και την απόφασή της να ζητήσει βοήθεια.

Η ίδια είχε γράψει «βοήθεια» σε ένα κομμάτι χαρτί με μια ημερομηνία και ώρα που γνώριζε πως ο Μαλίκ και η οικογένειά του θα προσεύχονταν. Όταν την επισκέφτηκε η γιατρός, η Άννα της έδωσε το σημείωμα και εκείνη στην συνέχεια της παρέδωσε ένα χαρτί να υπογράψει με την φράση: «όταν το τηλέφωνο θα χτυπήσει τρεις φορές, θα σε περιμένω απ' έξω».

Πράγματι, την ημέρα και ώρα που είχαν συμφωνήσει, το τηλέφωνο στο σπίτι του Μαλίκ χτύπησε τρεις φορές, όμως κανείς δεν το σήκωσε, καθώς ήταν ώρα προσευχής. Χωρίς να την αντιληφθεί κανείς, η Άννα έτρεξε στην κλειδωμένη εξώπορτα, όπου, από τύχη, το κλειδί βρισκόταν στην κλειδαριά. Η 28χρονη πλέον γυναίκα ήταν ελεύθερη.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, η Άννα ζει πλέον με το πρώτο αγόρι που είχε αγαπήσει πριν γνωρίσει τον Μαλίκ, τον μοναδικό άνθρωπο που την αναζήτησε. Οι γονείς της δεν είχαν δηλώσει ποτέ την εξαφάνισή της και δεν της παρείχαν καμία στήριξη μετά την απελευθέρωσή της.

Δημοφιλή