Προφυλακίστηκε ο 39χρονος φερόμενος δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου

Προφυλακίστηκε ο 39χρονος φερόμενος δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου
Sooc

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στα δικαστήρια της Λαμίας, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας που από την αρχή θεωρήθηκε βασικός ύποπτος για το φόνο της 45χρονης Θώμης Κουμπούρα. Ο Μπαλαντίνας κατά την προσέλευση του στον ανακριτή απέφυγε το οποιοδήποτε σχόλιο, παρά τις ερωτήσεις που του έγιναν, ενώ κατά τη διάρκεια της απολογίας του φέρεται πως παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη 45χρονη για ερωτικούς λόγους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μπροστά στα δικαστήρια της Λαμίας είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες άνθρωποι, γεγονός το οποίο ανάγκασε την αστυνομία να κάνει την προσαγωγή από μία κρυφή πόρτα, φοβούμενη πιθανές αντιδράσεις από τους συγκεντρωμένους.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Λεωνίδας Κουμπούρας ζήτησε ψυχιατρική εξέταση για τον πελάτη του γιατί όπως είπε «ακόμα και στην απολογία του έλεγε ασυνάρτητες φράσεις πράγμα το οποίο σημαίνει ότι βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ».

Αντίθετα ο κ. Σοφός που είναι ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος άφησε να εννοηθεί ότι «πρέπει να επεκταθεί η έρευνα και σε πρόσωπα που εμπλέκονται στην οργάνωση». Ζήτησε μάλιστα να ερευνηθεί «ο ρόλος συγκεκριμένων προσώπων που θα πρέπει με επιχειρήματα και αποδείξεις να κληθούν και να παρουσιάσουν τα στοιχεία» και σε διαφορετική περίπτωση όπως είπε «να υποστούν τις συνέπειες». Έθεσε και το ερώτημα για λογαριασμό της οικογένειας λέγοντας πως «μήπως η Θώμη εξέφρασε εκείνο το βράδυ την επιθυμία της να αποχωρήσει από την οργάνωση και από τη ζωή αυτού του ανθρώπου και έτσι λοιπόν τη σκότωσε;».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δημοφιλή