H sexy selfie ενός κοριτσιού έγινε viral, αλλά όχι για τον λόγο που υποθέσατε

H sexy selfie ενός κοριτσιού έγινε viral, αλλά όχι για τον λόγο που υποθέσατε

H Alyssa από την Louisiana των ΗΠΑ ανέβασε μία εντυπωσιακή selfie της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Συνόδευσε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Πηγαίνω για δείπνο, γιατί χρειάζομαι κάποια δικαιολογία για να φορέσω αυτή την τουαλέτα».

Η φωτογραφία της προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά όχι λόγω της σαγηνευτικής εμφάνισης της κοπέλας ούτε λόγω του εντυπωσιακού της φορέματος.

Η selfie της έκανε τον γύρο του διαδικτύου λόγω της ακαταστασίας που επικρατούσε στο δωμάτιο της Alyssa, στο οποίο υπήρχαν παντού πεταμένα ρούχα, καλλυντικά, τρόφιμα ακόμη κι ένα ποντίκι (;)!

Η Alyssa έλαβε δεκάδες σχόλια από τους χρήστες του Twitter oι οποίοι επισήμαιναν με κάθε τρόπο την αηδία μου αισθάνθηκαν βλέποντας το δωμάτιο της νεαρής κοπέλας σ΄αυτό το χάλι.

Κάποιος από αυτούς της έγραψε: «Πώς μπορείς να βγάζεις selfie γνωρίζοντας ότι το δωμάτιό σου βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση;».

Και κάποιος άλλος αστειευόμενος, σχολίασε: «Και μετά από το δείπνο θα φάει για επιδόρπιο τα γλυκίσματα που βρίσκονται πεταμένα στο πάτωμα του δωματίου της».

Πηγή: express.co.uk

Δημοφιλή