Το Netflix έφτιαξε ένα παιχνίδι με ήρωες από το Narcos και το Stranger Things για να μη δουλέψετε καθόλου σήμερα

Το Netflix έφτιαξε ένα παιχνίδι με ήρωες από το Narcos και το Stranger Things για να μη δουλέψετε καθόλου σήμερα

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην νοσταλγεί τα παλιά, κλασικά 8-bit παιχνίδια που παίζαμε είτε σε απαρχαιωμένες κονσόλες όπως το Atari, είτε στον υπολογιστή. Γι' αυτό, άλλωστε, και κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορες εκδοχές τέτοιων κλασικών παιχνιδιών στο ίντερνετ, οι οποίες εκτός από το να ικανοποιήσουν τη νοσταλγία μας, συντελούν και στη σημαντική μείωση της παραγωγικότητάς μας στη δουλειά.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, σήμερα να δείτε την παραγωγικότητά σας να πιάνει πάτο, καθώς το Netflix μπήκε στο χορό του 8-bit και δημιούργησε ένα παιχνίδι με μερικούς από τους αγαπημένους χαρακτήρες των σειρών του.

Το Netflix Infinite Runner έχει την πλέον κλασική υπόθεση 8-bit παιχνιδιού: τρέχεις συνεχόμενα και πατάς το spacebar για να πηδήξεις πάνω από τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο σου ή/και για να πιάσεις πόντους και ζωές.

Μόνο που σε αυτό το παιχνίδι, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τον χαρακτήρα του από μια αρκετά ξεχωριστή ομάδα: τον Pablo Escobar (Narcos), την Piper Champan (Orange Is The New Black), τον Marco Polo (Marco Polo) και τον Mike Wheeler (Stranger Things). Ανάλογα με τον ποιο χαρακτήρα θα διαλέξετε, το σκηνικό της πίστας, οι εχθροί και τα εμπόδια θα είναι ανάλογα της σειράς στην οποία ανήκει ο ήρωας -για παράδειγμα, ο Escobar τρέχει στην εξοχή της Κολομβίας και συλλέγει κοκαΐνη, ενώ ο Mike Wheeler συλλέγει Eggos και προσπαθεί να ξεφύγει από τον Demogorgon.

Αν είχατε την εντύπωση πως θα δουλεύατε σήμερα, μόλις καταλάβατε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.