Watersports Scandal: «Αρρωστημένο» sex tape του Τραμπ φέρονται να έχουν στα χέρια τους Ρώσοι πράκτορες

Watersports Scandal: «Αρρωστημένο» sex tape του Τραμπ φέρονται να έχουν στα χέρια τους Ρώσοι πράκτορες
U.S. President-elect Donald Trump listens to questions from reporters in the lobby at Trump Tower in New York, U.S., January 9, 2017. REUTERS/Mike Segar
U.S. President-elect Donald Trump listens to questions from reporters in the lobby at Trump Tower in New York, U.S., January 9, 2017. REUTERS/Mike Segar
Mike Segar / Reuters

Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των στοιχείων που φέρονται να έχουν συγκεντρώσει Ρώσοι πράκτορες για να εκβιάσουν στο μέλλον τον εκλεγμένο πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, δημοσίευσε η Daily Mirror και πλήθος ακόμα μέσων ενημέρωσης. Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστή η είδηση για την ύπαρξη ενός τέτοιου υλικού, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί το περιεχόμενό του.

Η πληροφορία προέρχεται από απόρρητο έγγραφο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που διέρρευσε στον Τύπο, στο οποίο αναλύονται οι «στενές» σχέσεις Τραμπ-Κρεμλίνου στο πέρασμα του χρόνου. Το έγγραφο προειδοποιεί ότι οι Ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών διαθέτουν στοιχεία με τα οποία μπορούν να εκβιάσουν οποιαδήποτε στιγμή την Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ. Για την πρώτη, διαθέτουν στοιχεία που δείχνουν την απόσταση ανάμεσα σε όσα είχε θποσχεθεί στους ψηφοφόρους της και στις πράξεις της, ενώ για τον δεύτερο τα στοιχεία είναι περισσότερο ντροπιαστικά.

Σύμφωνα με το έγγραφο, Ρώσοι πράκτορες φέρονται να έχουν στα χέρια τους βίντεο που δείχνουν τον Τραμπ σε ερωτικές περιπτύξεις με ιερόδουλες στην προεδρική σουίτα ξενοδοχείου κατά την επίσκεψή του στην Μόσχα το 2013. Ο μεγιστάνας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε προσκαλέσει άγνωστο αριθμό γυναικών στο δωμάτιό του και, προτού συνευρεθεί μαζί τους, τους ζήτησε να ουρήσουν στο πολυτελές κρεβάτι του. Ο ίδιος φέρεται να γνώριζε πως στο ίδιο κρεβάτι είχε κοιμηθεί στο παρελθόν ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα με την σύζυγό του, γεγονός που συνέβαλε στην επιθυμία του να το «σπιλώσει» κατ' αυτό τον τρόπο.

Δεδομένης της φύσης των σεξουαλικών πράξεων που έλαβαν χώρα στο δωμάτιο, το σκάνδαλο έχει λάβει τον τίτλο «Watersports Scandal». Ο εκλεγμένος πρόεδρος έχει διαψεύσει την είδηση μέσω Twitter, ενώ και το Κρεμλίνο αρνείται ότι διαθέτει τέτοιου είδους βίντεο. Ωστόσο, το FBI, από όπου διέρρευσε η πληροφορία, δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποιο σχόλιο. Η υπηρεσία φέρεται ακόμα να είχε ενημερώσει τον Τραμπ για την ύπαρξη του συγκεκριμένου υλικού, λίγες ημέρες πριν το έγγραφο διαρρεύσει στον Τύπο.

Το απόρρητο αυτό έγγραφο διαθέτει ακόμα και πληθώρα στοιχείων που αποδεικνύουν τις «στενές σχέσεις» Τραμπ-Κρεμλίνου που έχουν πολύ παλαιότερες απαρχές από ότι πιστεύαμε. Η Ρωσία φέρεται ακόμα να έχει δωροδοκήσει ήδη τον νέο πρόεδρο με καλές εμπορικές συμφωνίες με ανταλλάγματα που δεν διευκρινίζονται. Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο οι Ρώσοι πράκτορες απέκτησαν τα συγκεκριμένα βίντεο, όλα δείχνουν πως στην προεδρική σουίτα που διέμενε είχε εγκατασταθεί σύστημα παρακολούθησης για την μαγνητοσκόπηση των προσωπικών στιγμών ξένων πολιτικών για μελλοντική χρήση.

Ο Τραμπ επιμένει πως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, κατηγορώντας τις μυστικές υπηρεσίες ότι δρουν με μεθόδους της Ναζιστικής Γερμανίας.

Δημοφιλή