Ο «Πακιστανός Χουλκ» ζαλίζει. Ζυγίζει 435 κιλά και θέλει να κατακτήσει τον κόσμο μέσω της επαγγελματικής πάλης

Ο «Πακιστανός Χουλκ» ζαλίζει. Ζυγίζει 435 κιλά και θέλει να κατακτήσει τον κόσμο μέσω της επαγγελματικής πάλης
youtube

Δεν είναι ψέμματα. Δεν έιναι σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας... Ο συγκεκριμένος άνδρας, ο ευγενικός γίγαντας Arbab Khizer Hayat έχει ήδη ονομαστεί ο… Hulk του Πακιστάν, ζυγίζει ζυγίζει 435 κιλά και ισχυρίζεται ότι είναι ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο. Μάλιστα δεν σταματά μόνο στα λόγια και με πράξεις απεικονίζεται σε βίντεο, να σταματά τρακτέρ και αυτοκίνητα με τα χέρια του.

Ο ίδιος σε ηλικία 25 ετών, εκφράζει το όνειρο του και την επιθυμία του , να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον αθλητισμό και να γίνει άρσης βαρών. «Ο στόχος μου να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Είμαι ευγνώμων στο Θεό που μου έδωσε αυτό το σώμα. Είναι θέμα χρόνου προτού να μπω στην παγκόσμια αρένα της άρσης βαρών», είπε ο Hayat.

Αναφορικά με το καθημερινό διατροφολογίο του θα σας πιάσει ίλιγγος, καθώς όπως υποστηρίζει καταναλώνει 10.000 θερμίδές ημερησίως τρώγοντας τουλάχιστον 36 αυγά για πρωινό, 3,1 κιλά κρέατος, πέντε λίτρα γάλα και πολλά άλλα εδέσματα.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας παρά του υπερβολικού βάρους του.

«Δεν έχω κανένα ιατρικό πρόβλημα, ούτε αισθάνομαι άβολα με το βάρος μου. Πρέπει να διατηρηθώ σε αυτό, αν θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής ισχυρό άνδρα » δηλώνει. Ο Hayat, ο οποίος ζει στην πόλη του Mardan στο Πακιστάν, ξεκίνησε να παίρνει βάρος από την εφηβεία του:

«Άρχισα να παίρνω βάρος στην εφηβεία μου, αλλά συνειδητοποίησα ότι ήθελα να ασχοληθώ με την άρση βαρών και την πάλη και για αυτό και συνέχισα να παίρνω βάρος», είπε ο 25χρονος.

Όπως αναφέρει «άμεσος στόχος μου είναι να πάρω μέρος στο διαγωνισμό WWE (Παγκόσμια Πάλη).

Παράλληλα τονίζει ότι βρίσκεται σε διαβούλευση με τους γιατρούς για να κρατήσει το βάρος και να συνεχίζει την κατάλληλη διατροφή για αυτό.

Στη γειτονιά του όμως, Hayat είναι ήδη ένα αστέρι. Έχει αναγνωριστεί ως δυνατότερος άνθρωπος σε ολόκληρο το Πακιστάν.Εκατοντάδες ντόπιοι τον επισκέπτονται καθημερινά στο σπίτι του για να φωτογραφηθούν μαζί του..

«Έχω πάρει πολλή αγάπη και θαυμασμό από τους ανθρώπους εδώ. Αλλά δεν θέλω να σταματήσω εδώ. Θέλω να γίνω παγκοσμίως γνωστός»», λέει ο Hayat.

Πηγή: Mirror

Δημοφιλή