Αυτό είναι το πρώτο trailer του κανιβαλικού θρίλερ «Raw», που προκάλεσε λιποθυμίες στο κοινό

Αυτό είναι το πρώτο trailer του κανιβαλικού θρίλερ «Raw», που προκάλεσε λιποθυμίες στο κοινό

Η γαλλική ταινία «Raw» της Julia Ducournau, έγινε ήδη διαβόητη από τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν και η προβολή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο οδήγησε σε λιποθυμία τουλάχιστον δύο θεατών, εξαιτίας των ανατριχιαστικών σκηνών κανιβαλισμού που περιέχει. Η σκηνοθέτης είχε δηλώσει τότε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ταινία της «αρρώστησε» τους θεατές, αλλά η ίδια δεν εκλαμβάνει τις λιποθυμίες ως κομπλιμέντο.

«Ένας φίλος μου λιποθύμησε στην προβολή του Παρισιού», είχε πει τότε η Ducournau. «Του ζήτησα συγγνώμη μετά. Δεν το παίρνω ως κομπλιμέντο που ο κόσμος λιποθυμά στην ταινία μου. Νιώθω ένοχη!».

Το «Raw» στην πραγματικότητα, είναι περισσότερο μια ιδιαίτερη και, εντάξει, αρκετά φρικιαστική ιστορία ενηλικίωσης. Ακολουθεί τη 16χρονη Justine (την οποία υποδύεται συγκλονιστικά, όπως αναφέρουν οι κριτικές, η 18χρονη Garance Marillier), μια ταγμένη χορτοφάγο, στον πρώτο της χρόνο ως φοιτήτρια Κτηνιατρικής. Όταν οι ακραίες τακτικές εκπαίδευσης του πανεπιστημίου την αναγκάζουν να φάει ωμό κρέας κουνελιού, ένα ζωώδες ένστικτο ξυπνά μέσα της, το οποίο σταδιακά την οδηγεί, ναι, καλά μαντέψατε, στον κανιβαλισμό.

Μπορείτε να δείτε το πρώτο επίσημο trailer παραπάνω -αλλά, πατήστε το play με δική σας ευθύνη.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 10 Μαρτίου.

Δημοφιλή