Ο Τραμπ «παίζει» με το προεδρικό αμαξάκι του στο εξώφυλλο του New Yorker

Ο Τραμπ «παίζει» με το προεδρικό αμαξάκι του στο εξώφυλλο του New Yorker

Ως υπερμεγεθές μωρό που παίζει με ένα ψεύτικο προεδρικό αυτοκίνητο που κινείται με κέρματα, περιστοιχισμένος από τους άνδρες ασφαλείας του, παρουσιάζεται ο εκλεγμένος Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, στο νέο εξώφυλλο του The New Yorker. Πίσω από το εξώφυλλο βρίσκεται ο σκιτσογράφος Barry Blitt που δηλώνει ότι «δεν έχει ιδέα» για το γιατί είχε αυτή την έμπνευση για το εξώφυλλο της εβδομάδας.

«Συχνά ακούς ιστορίες στις ειδήσεις για ένα νήπιο που κατάφερε με κάποιον τρόπο να ξεκινήσει το οικογενειακό αυτοκίνητο και να οδηγήσει μέχρι την άλλη άκρη της πόλης, όπου τελικά τον συλλαμβάνουν -και σχεδόν πάντοτε το παιδί είναι αγόρι- προτού δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα», γράφει ο Blitt.

Υπενθυμίζουμε ότι σε μια εβδομάδα θα λάβει χώρα η τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ. Ο ίδιος έχει ήδη βρεθεί στο στόχαστρο των μέσων ενημέρωσης, καθώς πρωταγωνιστεί σε νέο σκάνδαλο με τίτλο «Watersports», ενώ υπάρχουν ανησυχίες για την «ετοιμόρροπη» σχέση του με τις υπηρεσίες πληροφοριών και ξένες χώρες όπως η Κίνα.

Δημοφιλή