Παππάς: Χωρίς καθυστέρηση ο διαγωνισμός για τις άδειες από το ΕΣΡ

Παππάς: Χωρίς καθυστέρηση ο διαγωνισμός για τις άδειες από το ΕΣΡ
Sooc

Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες,θα προχωρήσει χωρίς καθυστέρηση από το ΕΣΡ, δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της απόφασης του ΣΤΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ερωτηθείς αν θα είναι 4 μόνο οι τηλεοπτικές άδειες τόνισε ότι «θα καταλήξουμε στον τελικό αριθμό μετά από διαβούλευση και με την σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ όπως ψηφίσαμε στη Βουλή πρόσφατα».

Ερωτηθείς για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και το Mega Channel, είπε ότι στα θέματα αυτά η κυβέρνηση κινείται με αρχές και υπογράμμισε ότι «δεν είμαστε στον καιρό που δίνονταν δάνεια με ‘αέρα'».

Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε ως ευκταία μια λύση «τύπου Μαρινόπουλου», όπου θα βρεθεί επενδυτής να βάλει χρήματα και να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες.

«Συνέχιση της λειτουργίας, χωρίς επενδυτή και ‘ζεστό χρήμα' δεν μπορεί να υπάρξει» είπε ο υπουργός.

Ερωτηθείς για τις μηνύσεις του Π. Καμμένου κατά των δημοσιογράφων Α. Πετρουλάκη και Γ. Κουρτάκη-Π. Τζένου, ο κ. Παππάς είπε ότι κάποια ένδικα μέσα πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και ανυπέρβλητα όρια, όπως είναι η προσβολή των συγγενικών προσώπων.

Δημοφιλή