Αυτή η 63χρονη fashion blogger δεν έχει καθόλου χρόνο για στερεότυπα

Αυτή η 63χρονη fashion blogger δεν έχει καθόλου χρόνο για στερεότυπα
instagram/Accidental Icon

Μήπως νομίζετε ότι δεν υπάρχει καμία 63χρονη διάσημη fashion blogger; Έφτασε η ώρα να αλλάξετε γνώμη!

Η Lyn Slater, καθηγήτρια πανεπιστημίου και κοινωνική λειτουργός, ονόμασε το blog της «Accidental Icon», όταν ένας παπαράτσι της πέρασε για celebrity στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η Slater έτυχε να περιμένει έναν φίλο έξω από ένα fashion show πριν από δύο χρόνια και φορούσε αυτά που φοράει πάντα όταν «ξαφνικά ήμουν περιτριγυρισμένη από φωτογράφους μόδας που με έβγαζαν φωτογραφία, νομίζοντας ότι προέρχομαι από τον χώρο της μόδας», είπε η ίδια στην HuffPost. «Ήταν όλα, αλήθεια, πολύ τυχαία».

Το blog που ξεκίνησε, όμως, δεν ήταν καθόλου τυχαίο και εμπνέει πολύ κόσμο.

Με φωτογραφίες, ευρήματα μόδας και προσωπικά κείμενα, το «Accidental Icon» προσφέρει μία συναισθηματική ωριμότητα σε έναν κόσμο που κυριεύεται από fashion bloggers που είναι γύρω στα 20. Βέβαια, η Slater, η οποία προτιμά τον όρο «influencer» (άνθρωπος επιρροής) από τον όρο «fashion blogger», έχει φωτογραφίες από τις βόλτες της στους δρόμους της Νέας Υόρκης μαζί με σοφές σκέψεις, όπως τον δικό της ορισμό για τον φεμινισμό ή τις ομοιότητες που έχουν οι φίλοι με την ενυδατική κρέμα.

Hangin in the hood. #currentmood #neighborhood #weekend #red #nyc #relax #coffee

A photo posted by Accidental Icon (@iconaccidental) on

Αν και η ηλικία είναι μεγάλο θέμα στον χώρο της μόδας, η Slater, δεν το σκέφτεται καν.

«Η ηλικία δεν είναι μία μεταβλητή που σκέφτομαι όταν ντύνομαι. Θεωρώ ότι είναι υπέροχο που τα όρια στην μόδα έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν», είπε η ίδια στην The Huffington Post.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.