Η Melania Trump θα μετατρέψει τον Λευκό Οίκο σε σαλόνι ομορφιάς, γιατί έχει τις σωστές προτεραιότητες

Η Melania Trump θα μετατρέψει τον Λευκό Οίκο σε σαλόνι ομορφιάς, γιατί έχει τις σωστές προτεραιότητες
Republican presidential nominee Donald Trump's wife Melania Trump attends a campaign event in Washington, DC, U.S., October 26 2016. REUTERS/Carlo Allegri
Carlo Allegri / Reuters
Republican presidential nominee Donald Trump's wife Melania Trump attends a campaign event in Washington, DC, U.S., October 26 2016. REUTERS/Carlo Allegri

Αν ζούσαμε σε ένα λίγο πιο φυσιολογικό κόσμο, η πρώτη αντίδραση στο άκουσμα αυτής της είδησης θα έπρεπε να είναι «συγγνώμη, τι είπατε;». Καθώς όμως η πραγματικότητα της εποχής που διανύουμε θυμίζει περισσότερο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας παρά οτιδήποτε «φυσιολογικό», η αντίδραση που είχαμε όταν μάθαμε τα εν λόγω νέα ήταν ένα απλό «ναι, φυσικά».

Μένει ακόμη μια εβδομάδα για την προεδρική ορκωμοσία του Donald Trump, η μελλοντική Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ όμως έχει οργανώσει ήδη το σχέδιο δράσης της για την ανακαίνιση του νέου της σπιτιού. Να θυμίσουμε κάπου εδώ πως η μέχρι πρότινος κατοικία του ζεύγους Trump ήταν ένα γιγαντιαίο διαμέρισμα στο Μανχάταν, διακοσμημένο εξ ολοκλήρου με μάρμαρο και χρυσό.

Η Nicole Bryl, προσωπική μακιγιέζ της Melania Trump για περισσότερο από μία δεκαετία, είπε πρόσφατα στο US Weekly πως έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες για τη δημιουργία ενός ειδικού δωματίου στον Λευκό Οίκο, αποκλειστικά για μαλλιά, μακιγιάζ και γκαρνταρόμπα. «Η Melania θέλει ένα δωμάτιο που θα διαθέτει τον πλέον τέλειο φωτισμό, κάτι που θα κάνει τη δουλειά μας ως δημιουργική ομάδα πολύ πιο αποτελεσματική, καθώς ο τέλειος φωτισμός μπορεί να φτιάξει ή να χαλάσει οποιαδήποτε εμφάνιση», είπε η Bryl στο περιοδικό, προσθέτοντας πως η όλη διαδικασία για το καθημερινό μακιγιάζ της Melania «παίρνει περίπου μία ώρα και 15 λεπτά, με αδιάλειπτη συγκέντρωση».

Μπορείτε να σκεφτείτε κάποια άλλη προτεραιότητα πέρα από την τέλεια εμφάνιση, που θα είχε μια νέα Πρώτη Κυρία; Όχι βέβαια.

Η Bryl, που έχει συνεργαστεί επίσης με την Sandra Bullock και τη Cindy Crawford, μίλησε επίσης για το γεγονός πως μετά την εκλογή του Trump, ο ένας μετά τον άλλο οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας βγήκαν να δηλώσουν πως δεν πρόκειται να ντύσουν την Melania. «Το βρίσκω κάτι παραπάνω από ειρωνικό επειδή, πριν μπει η πολιτική στο παιχνίδι, όλοι οι πρωτοκλασάτοι σχεδιαστές από όλο τον κόσμο, σκοτώνονταν για να την ντύσουν», είπε η Bryl. «Ευτυχώς που η Melania δεν ταράζεται ούτε στο ελάχιστο με αυτά τα πράγματα. Είναι μία από τις πιο γεμάτες αυτοπεποίθηση και σιγουριά γυναίκες που έχω γνωρίσει και οι μόνοι που ταραχτήκαμε με όλα αυτά, ήμουν εγώ και όλοι όσοι τη γνωρίζουμε και νοιαζόμαστε για αυτήν», πρόσθεσε. Εντάξει Nicole, θα κρατήσεις τη δουλειά σου, μπορείς να ηρεμήσεις τώρα.

Η καλύτερη δήλωση της Bryl, ωστόσο, ήρθε στο τέλος, όταν και είπε στο US Weekly πως είναι σίγουρη ότι η ομορφιά και το στυλ της Melania θα γράψουν τη δική τους ιστορία στο βιβλίο των Πρώτων Κυριών. «Για ένα πράγμα είμαι σίγουρη, πως η ομορφιά της Melania και το άψογο γούστο της θα αφήσουν εποχή», είπε.

Ναι, αυτός είναι ο κόσμος μας πλέον, σε περίπτωση που είχατε ακόμα αμφιβολίες.