«Wizard of Lies»: Ο Robert De Niro έρχεται στην τηλεόραση ως ο διαβόητος απατεώνας Bernie Madoff

«Wizard of Lies»: Ο Robert De Niro έρχεται στην τηλεόραση ως ο διαβόητος απατεώνας Bernie Madoff
HBO

Το μεγαλειώδες ταλέντο του Robert De Niro έχει εισχωρήσει στις ψυχές μερικών ιδιαίτερα προβληματικών χαρακτήρων, κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ο Bernie Madoff όμως, ο διαβόητος απατεώνας της Wall Street, ίσως είναι ο πιο νοσηρός ρόλος που χρειάστηκε ποτέ να υποδυθεί ο σπουδαίος ηθοποιός.

Χτες, Σάββατο, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του «Wizard of Lies», της τηλεταινίας του HBO γύρω από τη ζωή του ανθρώπου που ήταν υπεύθυνος για το μεγαλύτερο «Σχήμα Πόντσι» (χρηματική απάτη που στηρίζεται σε «πυραμίδα» επενδυτών) στην ιστορία των Η.Π.Α. Το «Wizard of Lies», το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Diana B. Henriques, ακολουθεί την άνοδο και τη πτώση του πατριάρχη της οικογένειας Madoff, ο οποίος επωφελήθηκε περίπου $65δις ξεγελώντας χιλιάδες επενδυτές να του εμπιστευτούν τα χρήματά τους.

«Αυτό που έκανε είναι πέρα από την κατανόησή μου, έτσι κατά κάποιο τρόπο υπάρχει μια αναντιστοιχία μεταξύ μας», είπε ο De Niro στους δημοσιογράφους, στην εκδήλωση του Television Critics Association, σχετικά με τον χαρακτήρα που υποδύεται. «Και παρόλα αυτά, εξακολουθούσα να θέλω να τον καταλάβω. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω».

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Michelle Pfeiffer (ως η σύζυγος του Madoff, Ruth), Kristen Connolly, Alessandro Nivola, Hank Azaria και Lily Rabe, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Barry Levinson (Rain Man, Good Morning Vietnam, Sleepers).

Δείτε το teaser παρακάτω και αρχίστε να φαντάζεστε από τώρα τον De Niro να σαρώνει στα βραβεία EMMY του 2017.