Παρουσιάστρια απαίτησε από δημοσιογράφο να αλλάξει ρούχα λίγο πριν από το δελτίο ειδήσεων

Παρουσιάστρια απαίτησε από δημοσιογράφο να αλλάξει ρούχα λίγο πριν από το δελτίο ειδήσεων
Youtube/Breaking News

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και μερικές μέρες ένα απίστευτο στιγμιότυπο που εκτυλίχθηκε στο στούντιο ειδήσεων του αυστραλιανού Channel 9.

Το βίντεο δείχνει τη δημοσιογράφο και κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων, Amber Sherlock, να ασκεί κριτική σε συναδέλφό της επειδή «τόλμησε» να φορέσει ρούχο που είχε το ίδιο χρώμα με το δικό της.

Το εν λόγω περιστατικό όμως δεν έμεινε μόνο στην κριτική καθώς η παρουσιάστρια απαιτούσε δεσποτικά από την ρεπόρτερ να πάει αμέσως να αλλάξει προτού βγουν on air.

«Απαιτώ η Julie να βάλει ένα σακάκι γιατί είμαστε όλες ντυμένες στα άσπρα. Της το είχα ζητήσει πριν μπούμε στο στούντιο. Julie πήγαινε τώρα και βάλε ένα σακάκι», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Sherlock, λίγο πριν αρχίσει να συνομιλεί με την καλεσμένη - ψυχολόγο, Sandy Rea.

Όταν η ρεπόρτερ, Julie Snook, είπε στην παρουσιάστρια ότι δεν είχε αρκετό χρόνο για να βρει ένα σακάκι η Sherlock της απάντησε σε νευρικό τόνο: «Στο είχα πει πριν από δύο ώρες». Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια επικοινώνησε με την ενδυματολόγο και της ζήτησε να βρουν ένα κατάλληλο σακάκι για τη συνάδελφό της.

Η καλεσμένη που έδειξε να νιώθει αμήχανα προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και προσφέρθηκε να φορέσει η ίδια ένα σακάκι ούτως ώστε να μην φορούν όλες το ίδιο χρώμα ρούχων. Αλλά η Sherlock συνέχισε να δείχνει πειραγμένη με τη συνάδελφό της.

«Amber, αν υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα καλύτερα να αποχωρήσω από το στούντιο», είπε η Snook. «Υπάρχει θέμα. Ναι, πήγαινε και βρες ένα σακάκι».

Πάντως, όταν τελικά ξεκίνησε η μετάδοση του δελτίου και οι δύο γυναίκες ήταν χαμογελαστές και ευδιάθετες, αποδεικνύοντας πως αν μη τι άλλο ότι είναι και οι δύο επαγγελματίες.

To κανάλι αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το εν λόγω περιστατικό, ωστόσο λίγο αργότερα ανέβηκε ένα άρθρο στην ιστοσελίδα Nine Honey , στο οποίο και οι δυο δημοσιογράφοι γελούσαν.

«Η ζωντανή μετάδοση μέσω τηλεόρασης είναι απλά ένα επάγγελμα που προκαλεί πολύ άγχος» είπε Sherlock, που παρουσιάζει επίσης το δελτίου καιρού του Nine News Sydney.

«Όπως ο καθένας γνωρίζει, δεν είναι ωραίο να πηγαίνεις σε ένα πάρτι ή στη δουλεία σου και να φοράς το ίδιο ρούχο με τους φίλους σου ή τους συναδέλφους σου. Προφανώς αντέδρασα υπερβολικά αλλά ήταν το στρες της ζωντανής μετάδοσης που με οδήγησε σε αυτή την αντίδραση».

Η Snook είπε από την πλευρά της ότι εκείνη και η Sherlock είναι καλές φίλες και ότι τέτοια περιστατικά απλά συμβαίνουν σε ένα περιβάλλον που όλοι πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση. «Τι άλλο να πω; Aπλά η Amber κι εγώ αγαπάμε πολύ το λευκό», προσέθεσε.

Δημοφιλή