Πώς παραγγέλνοντας ένα Angel Shot μπορεί να σώσετε τη ζωή σας ή απλά να σας σώσει από ένα πολύ κακό ραντεβού

Πώς παραγγέλνοντας ένα Angel Shot μπορεί να σώσετε τη ζωή σας ή απλά να σας σώσει από ένα πολύ κακό ραντεβού

Εάν είχατε ποτέ ένα πολύ άβολο ραντεβού σε ένα μπαρ ή εστιατόριο και χρειαζόσασταν μια δικαιολογία για να εγκαταλείψετε τον συνοδό σας ή ακόμη χειρότερα εάν αισθανόσασταν πως ίσως να διατρέχετε κίνδυνο, τι θα κάνατε;

Ένα εστιατόριο στη Φλόριντα έχει φροντίσει για όλα αυτά. Το πορτογαλικό εστιατόριο Iberlan Rooster ενημερώνει τις πελάτισσές του πως εάν βρεθούν σε δύσκολη θέση προσωπικό θα μεριμνήσει για να φύγουν από το κατάστημα ασφαλείς εάν εκείνες δεν θα χρειαστεί να κάνουν τίποτα άλλο παρά να...παραγγείλουν ένα πολύ συγκεκριμένο ποτό.

Το ποτό αυτό είναι το Angel Shot και όπως ενημερώνονται οι γυναίκες από ένα ποστερ στις τουαλέτες του καταστήματος το μόνο που χρειάζεται να κάνουν να παραγγείλουν στον μπάρμαν ή σερβιτόρο το ποτό και να προσδιορίσουν πως το θέλουν, ανάλογα με το θέλουν από το προσωπικό του καταστήματος να κάνει γι αυτές.

Έτσι:

  • Angel Shot σκέτο και ο μπάρμαν θα σας συνοδεύσει στο αυτοκίνητό σας
  • Angel Shot με πάγο και ο μπάρμαν θα σας καλέσει ταξί
  • Angel Shot με lime και ο μπάρμαν θα καλέσει την αστυνομία

Very cool @iberianrooster #safetyfirst

A photo posted by Channing Hailey (@channinghailey) on

To Angel Shot ως «κωδικός» επικοινωνίας ξεκίνησε από ένα κίνημα στο Λονδίνο. Εκεί οι γυναίκες αντί για Angel Shot ζητούσαν ένα «Angela» για να ζητήσουν βοήθεια, χωρίς να γίνουν αντιληπτές από το άτομο που τις έκανε να νοιώθουν ανασφάλεια ή απειλή.

«Θα χειριστούμε την κατάσταση διακριτικά και χωρίς πολλές φασαρίες (έχουμε βρεθεί στη θέση σας και θέλουμε να ξέρετε πως είστε σε καλά χέρια)» αναφέρει το ποστερ ενώ όπως λέει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Russell Andrade «Στόχος είναι αυτό το μέρος να είναι ένα ασφαλές μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν για ένα ρομαντικό ραντεβού. Δεν θέλουμε κάποιον που θα καταστρέψει μια όμορφη στιγμή». Tampa Bay Times.