Η Vogue προτείνει ένα κολάρο σκύλου ως «απολύτως απαραίτητο» αξεσουάρ για τη γκαρνταρόμπα μας

Η Vogue προτείνει ένα κολάρο σκύλου ως «απολύτως απαραίτητο» αξεσουάρ για τη γκαρνταρόμπα μας

Η αλήθεια είναι πως η Vogue δεν είναι γνωστή για τις «προσγειωμένες» και προσιτές σε όλους -από άποψη εξειδικευμένου στυλ- προτάσεις που παρουσιάζει. Αυτή τη φορά όμως, το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας του κόσμου ίσως να πήγε τα πράγματα στα άκρα.

Σε ένα άρθρο με τίτλο «10 νέα απολύτως απαραίτητα κομμάτια για τη γκαρνταρόμπα σας που δεν ξέρατε πως χρειαζόσασταν», η Vogue δηλώνει πως «ο ορισμός των “απολύτως απαραίτητων κομματιών” έχει αλλάξει» προκειμένου να περιλαμβάνει πράγματα όμως «crisp khakis», «statement socks» και, φυσικά, κάτι που χρειάζεται κάθε σύγχρονη γυναίκα ή και άντρας στη ντουλάπα τους, ένα κανονικό αλυσιδωτό κολάρου σκύλου.

Το «Chain Control Collar for Dogs» μπορεί να το αγοράσει κανείς στα Petco (ένα κανονικό αμερικανικό pet shop) προς $4.19, ενώ σύμφωνα με την περιγραφή του διαθέτει «μέγιστη δύναμη και αντοχή». Στην περιγραφή του, επίσης, αναφέρεται πως «είναι το τέλειο αποτρεπτικό για τα σκυλιά που μασάνε τα κολάρα τους», κάτι που, φυσικά, ψάχνουμε όλοι όταν πάμε να ψωνίσουμε κοσμήματα.

Μήπως η Vogue μας δουλεύει; Ίσως. Νιώθουμε ξαφνικά την ανάγκη να αγοράσουμε ένα κολάρο σκύλου, το οποίο είναι γνωστό και ως «πνίχτης», για μόλις 4 δολάρια; Μπορεί.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα «απολύτως απαραίτητα κομμάτια» από τη λίστα της Vogue, εδώ.