Της ζήτησε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, αλλά δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε

Της ζήτησε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, αλλά δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε

Μια γυναίκα παρέδωσε το καλύτερο μάθημα ως προς το πώς να απαντάς σε όλους αυτούς τους περίεργους τύπους που, μετά από δυο κουβέντες που θα ανταλλάξεις μαζί τους στο ίντερνετ, θα σου πουν «στείλε μου μια γυμνή σου φωτογραφία».

Την περασμένη Τρίτη, η Monconjay Brown, μια 25χρονη που ζει στην Κίνα, ανέβασε στο διαδίκτυο τη ξεκαρδιστική απάντηση που έστειλε σε έναν τύπο στο OKCupid (δημοφιλές site γνωριμιών), όταν της ζήτησε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της.

«Ένας μ@λ@κ@ς στο ίντερνετ δε σταματούσε να μου ζητά να του στείλω γυμνές φωτογραφίες μου», έγραψε η Brown στο Imgur, και πρόσθεσε: «Πήρε αυτό που ζητούσε ;)».

Και, σίγουρα, του άξιζε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από αυτές τις απαντήσεις ο τύπος δείλιασε και εξαφανίστηκε.

Η Brown, η οποία κατάγεται από την ανατολική ακτή της Αμερικής, είπε στη Huffington Post πως, που και που, το απολαμβάνει να κοροϊδεύει με αυτόν τον τρόπο τέτοιους περίεργους τύπους.

«Δεν είμαι κάποιου είδους μασκοφόρος εκδικητής που ψάχνει θύματα στο ίντερνετ για να τα τρολάρει, αλλά, αν έχω διάθεση και ο τύπος κάνει ενοχλητικό πέσιμο, τότε θα τον τρολάρω», είπε. «Το έχω κάνει σε αρκετά ραντεβού. Είμαι πραγματικά ανώριμη».

Εμείς, από την άλλη, θα την χαρακτηρίζαμε μάλλον απολαυστικά έξυπνη. Μακάρι όλες οι γυναίκες να είμαστε τόσο «ανώριμες» και έξυπνες όταν μας ζητούν να τους στείλουμε φωτογραφίες του στήθους μας.