Μαχαιρώθηκε «επαγγελματικά» ο 25χρονος οπαδός του ΠΑΟ στο τρόλεϊ – Είχαν προηγηθεί «περιπολίες» με μηχανάκια

Μαχαιρώθηκε «επαγγελματικά» ο 25χρονος οπαδός του ΠΑΟ στο τρόλεϊ
Eurokinissi

Ένας 25χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού είναι το θύμα της επίθεσης χούλιγκαν μέσα σε τρόλεϊ στη συμβολή των οδών Σπύρου Τρικούπη και Αλεξάνδρας, λίγη ώρα μετά τη λήξη του ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟ και την ΑΕΚ στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο 25χρονος, ο οποίος μαχαιρώθηκε «επαγγελματικά» δύο φορές στο γλουτό, πήρε χθες, Δευτέρα, εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ υπέβαλλε μήνυση κατ’ αγνώστων. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιήσει ακόμα το δράστη.

Η επίθεση έγινε μετά τη λήξη του ντέρμπι όταν χούλιγκαν με διακριτικά της ΑΕΚ που βρίσκονταν στην οδό Σπύρου Τρικούπη διέκριναν τον 25χρονο μέσα σε τρόλεϊ επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι δράστες ακινητοποίησαν το τρόλεϊ, εισέβαλλαν στο εσωτερικό του και μαχαίρωσαν το νεαρό.

Κατά τη διαφυγή τους επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και ξέσπασαν επεισόδια με πέτρες, καπνογόνα και ξύλα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έναν Βέλγο, έναν Αλβανό και έναν Έλληνα. Ο τελευταίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι σεσημασμένος για αδικήματα περί αθλητικής βίας. Η Αστυνομία έχει σχηματίσει διαφορετική δικογραφία για τα τρία άτομα που κατηγορούνται για τα επεισόδια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής το κλίμα ήταν τεταμένο, καθώς η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας είχε λάβει γνώση για «περιπολίες» χούλιγκαν με μηχανάκια σε γειτονιές της Αθήνας (προφανώς προς αναζήτηση αντίπαλων οπαδών).

Δημοφιλή