Ο Τραμπ επαίνεσε (κατά λάθος) μια άσημη γυναίκα και το Twitter τρελάθηκε

Ο Τραμπ επαίνεσε (κατά λάθος) μια άσημη γυναίκα και το Twitter τρελάθηκε
Getty Images

Μια δημοτική υπάλληλο από την Αγγλία επαίνεσε ο εκλεγμένος Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μέσω Twitter. Ο Τραμπ απαντούσε σε έναν άλλο χρήστη της πλατφόρμας που είχε κατά λάθος κάνει ταγκ την Ιβάνκα Ματζίκ από το Μπράιντον, αντί της Ιβάνκα Τραμπ, κόρης του μεγιστάνα από την Νέα Υόρκη.

«Η Ιβάνκα είναι υπέροχη, μια γυναίκα με καλό χαρακτήρα και φινέτσα», έγραψε ο Τραμπ, απευθυνόμενος στην ως τότε άσημη γυναίκα.

Το αποτέλεσμα ήταν ένας καταιγισμός από αναφορές στο περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ήταν αρκετά ντροπιαστικά για τον ίδιο τον Τραμπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιβάνκα Ματζίκ δεν φαίνεται να έχει ακόμα αντιληφθεί ότι δέχτηκε κοπλιμέντα από τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ απέκτησε χιλιάδες ακολούθους μέσα σε μια νύχτα.

Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως η γυναίκα είχε πρόσφατα δημοσιεύσει στο Twitter πως είχε γίνει αναφορά στο όνομά της σε μια τοπική εφημερίδα του Μπράιντον. «Επιτέλους, φήμη», είχε γράψει, πριν ακόμα την αναφέρει η δική μας ιστοσελίδα στην... Ελλάδα.

Δημοφιλή