Άγριο ξύλο μεταξύ καθηγητών στο Ρέθυμνο: Μεταφορά ενός στο νοσοκομείο

Άγριο ξύλο μεταξύ καθηγητών στο Ρέθυμνο: Μεταφορά ενός στο νοσοκομείο
Shutterstock / Kaderov Andrii

Στα χέρια πιάστηκαν, για άγνωστο λόγο, το Σάββατο εκπαιδευτικοί οι οποίοι βρίσκονταν στο Στέκι των Καθηγητών στο Ρέθυμνο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του CretaPost, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες άρχισαν να λογομαχούν και λίγο ήρθαν στα χέρια. Εξαιτίας του καβγά, ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς δέχθηκε χτύπημα από άλλον συνδαιτυμόνα εκπαιδευτικό.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας του Στεκιού των Καθηγητών: «Εξαιτίας δυσάρεστων γεγονότων που συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου 14/1/2017 στο Στέκι των Καθηγητών και τα οποία παραβιάζουν τους κανόνες λειτουργίας όπως έχουν οριστεί από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ, το Δ.Σ αποφασίζει να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του μέχρι να συζητηθεί το πρόβλημα και να βρεθεί λύση η οποία να εξασφαλίζει τόσο την ομαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων που φιλοξενούνται στο Στέκι όσο και τις αρχές της συλλογικότητας και του σεβασμού των συλλογικών αποφάσεων στις οποίες άλλωστε στηρίζεται η ίδια η ύπαρξη του χώρου αυτού».

Δημοφιλή