Με δύο νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη

Με δύο νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη
Sport24

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη, σε μία έδρα που δεν είναι και τόσο “φιλόξενη”. Άλλωστε, πρώτο-πρώτο έρχεται στο μυαλό εκείνο το παιχνίδι τον Νοέμβριο του 2011, αμέσως μετά το μεγάλο διπλό στη Μασσαλία επί της Μαρσέιγ. Οι Αρκάδες είχαν επικρατήσει 2-0 των “ερυθρολεύκων” με τραγικά λάθη του Μέγερι.

Ο Ολυμπιακός όποτε περνάει από την Τρίπολη, περνάει με... αίμα. Οι περισσότερες νίκες του είναι στο γκολ, με τελευταία αυτή του Μαρτίου του 2016 που έκανε “όργια” ο Ερνάνι (1-2).

Ο Μπέντο έχει ψηλά στη συνείδησή του τον Αστέρα. Έχοντας και φρέσκια στο μυαλό του την εικόνα του από το 2-1 του Καραϊσκάκη, φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του ότι θα τα βρουν σκούρα απέναντι στην ομάδα του Ελευθερόπουλου, αν δεν μπουν από το ξεκίνημα με το μαχαίρι στα δόντια!

Οι απουσίες γνωστές. Ο Ελαμπντελαουί δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ο Μποτία επίσης είναι στα πιτς. Την τελευταία στιγμή προέκυψαν τα προβλήματα των Μαρτίνς και Μπουχαλάκη.

Οπότε, αναγκαστικά θα πρέπει να αντικατασταθεί ο Μαρτίνς. Ποιος θα πάρει τη θέση του; Σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές, ο Μπέντο προορίζει τον Ανδρούτσο για τη θέση του Πορτογάλου χαφ. Εκτός κι αν αποφασίσει να βάλει τον Καμπιάσο, ο οποίος μέχρι και χθες το βράδυ (17/1) έμοιαζε αουτσάιντερ.

Η δεύτερη αλλαγή σε σχέση με το ματς στα Χανιά έχει να κάνει με τον Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής με τον Πλατανιά, θα βρεθεί στο ένα “φτερό”. Ο Μπέντο δοκίμασε με τους βασικούς τους Σεμπά και Μανθάτη, ενώ ο Μάριν με τον Ελιουνούσι ήταν στην ομάδα των αναπληρωματικών.

Εν κατακλείδι, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί (4-2-3-1) με τον Λεάλι στα γκολπόστ, τους Φιγκέιρας, Βιάνα, Ρέτσο και Ντε Λα Μπέγια στην αμυντική τετράδα, τους Μιλιβόγεβιτς και Ανδρούτσο στα χαφ, τον Φορτούνη μπροστά τους, τους Σεμπά – Μανθάτη στα άκρα και τον Ιντέγιε στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!

Θα πρέπει να σημειώσουν θεαματική βελτίωση οι Μποτία και Μαρτίνς για να καταφέρουν να δώσουν το “παρών” στον αγώνα με την Ξάνθη το Σάββατο (21/1, 19.30).

Ο Ισπανός ακόμα δεν έχει προπονηθεί λόγω των ενοχλήσεων στη γάμπα και πλέον μοιάζει απίθανο να βρεθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους ακρίτες.

Ο δε Μαρτίνς που υπέστη διάστρεμμα, όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει. Θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Παρασκευής (20/1), όμως, λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις του μετά το διάστρεμμα, θα μοιάζει με έκπληξη αν καταφέρει να συμπεριληφθεί στη 18άδα.

ΠΗΓΗ: Sports24

Δημοφιλή