Ο ΔΟΛ δεν θα γίνει όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει ο Μουλόπουλος για την ανάληψη καθηκόντων στο συγκρότημα

Μουλόπουλο: Ο ΔΟΛ δεν θα γίνει όργανο του ΣΥΡΙΖΑ
eurokinissi

Κατηγορηματικός πως οι εφημερίδες και συνολικά ο ΔΟΛ «δεν πρόκειται να είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ» εμφανίστηκε ο Βασίλης Μουλόπουλος μιλώντας στον Alpha 989 και απαντώντας στις αντιδράσεις και την κριτική που έχει προκάλεσε η απόφασή του να δεχθεί να εμπλακεί στις διεργασίες για την επόμενη μέρα του ΔΟΛ.

Όπως ανέφερε «το συγκρότημα ήταν κατεξοχήν οι εφημερίδες της λεγόμενης Δημοκρατικής Παράταξης. Της Κεντροαριστεράς μετά. Εκεί θα παραμείνουν» και ακολούθως ανάφερε: «Ο κ. Μιχελάκης ως τι γύρισε στον ΑΝΤ1; Είχε δουλέψει επί χρόνια και μετά έγινε υπουργός Τύπου. Δεν έγινε καμία φασαρία. Εκτός αν απαγορεύεται σε όποιον έχει θητεύσει στον ΣΥΡΙΖΑ να πάει κάπου αλλού. Τότε μιλάμε για άλλου είδους δημοκρατία».

Διερωτήθηκε δε: «Όταν ο κ. Καψής, άλλος εξαίρετος συνάδελφος και πρώην υπουργός Τύπου, πήγε στον ΣΚΑΪ, ανησύχησαν το ΠΑΣΟΚ ή η Νέα Δημοκρατία; Μήπως θεωρούν τσιφλίκια τους όλα αυτά τα πράγματα και φοβούνται μήπως χάσουν το τσιφλίκι τους;»

Επιπροσθέτως υποστήριξε ότι δεν έχει καμία φιλοδοξία να γίνει τίποτα, συμπληρώνοντας ότι είναι αρκετά μεγάλος και συνταξιούχος για να στοχεύει. «Εάν θέλανε βοήθεια εγώ θα την έδινα. Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ. Είναι για οποιοδήποτε άλλο ΜΜΕ», πρόσθεσε.

Τέλος τόνισε πως έχει μια «διαφορετική ηθική, που διαφέρει απ' τους άλλους...τη δύσκολη κατάσταση που φεύγουνε πολλοί, εγώ πηγαίνω. Μου θυμίζει τα ποντίκια που εγκαταλείπουν το πλοίο».

Δημοφιλή