Η κόρη του Jude Law και 7 ακόμα τέκνα μεγάλων σταρ που θα βλέπουμε συνέχεια από δω και πέρα

Η κόρη του Jude Law και 7 ακόμα τέκνα μεγάλων σταρ που θα βλέπουμε συνέχεια από δω και πέρα
Illustrated People

Πριν από λίγες ημέρες, ο Burberry ανακοίνωσε το νέο πρόσωπο του οίκου για την καμπάνια της σειράς κραγιόν Liquid Lip Velvet, και αυτό δεν ήταν άλλο από την κόρη του Jude Law και της Sadie Frost, Iris Law.

Η 16χρονη Iris, της οποίας νονά είναι η Kate Moss (μεγάλο πράγμα το λάδι), κάνει με αυτή την καμπάνια το ντεμπούτο της στο χώρο της μόδας, και ακολουθεί τα βήματα των Cara Delevingne, Lily Donaldson, Rosie Huntington-Whiteley και Jordan Dunn, μεταξύ άλλων, στην εκπροσώπηση του μεγάλου βρετανικού οίκου. Ταυτόχρονα, βέβαια, αποτελεί και μία ακόμη προσθήκη στην ολοένα και αυξανόμενη στρατιά νέων μοντέλων που προέρχονται από διάσημες οικογένειες και γίνονται μέσα σε μια βραδιά τα πρόσωπα μεγάλων οίκων μόδας και ομορφιάς, όπως η Lily Rose Depp, κόρη των Vanessa Paradis και Johnny Depp, η Kaia Gerber, κόρη-κλώνος της Cindy Crawford και η Hailey Baldwin, της ομώνυμης χολιγουντιανής οικογένειας.

so honoured and excited to have become part of the @Burberry family as the new face of Burberry beauty #LiquidLipVelvet

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Iris Law (@lirisaw) στις

Για να έχετε μια εικόνα των νεαρών διαδόχων που θα αρχίσουμε να βλέπουμε παντού γύρω μας μέσα στα επόμενα χρόνια, ετοιμάσαμε μια λίστα με τους πλέον υποσχόμενους από αυτούς, οι οποίοι έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του μόντελινγκ.

Rafferty Law

Ο μεγάλος αδερφός της Iris, ο 20χρονος γιος του Jude Law και της Sadie Frost, έχει ήδη περπατήσει στις πασαρέλες των DKNY και Dolce & Gabbana.

Roberto Rossellini

Η μητέρα του είναι η ηθοποιός Isabella Rosellini και οι παππούδες του η Ingrid Bergman και ο Roberto Rossellini. Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου μέχρι οι προβολείς να πέσουν πάνω στον 23χρονο Roberto, του οποίου η ιδιαίτερη εμφάνιση (ράστα, piercings, η εντυπωσιακή αντίθεση του σκουρόχρωμου δέρματός του με τα ανοιχτόχρωμα μάτια του) είναι κομμένη και ραμμένη για πασαρέλα. Ο Roberto έχει σπουδάσει θαλάσσια βιολογία, υποβρύχια κινηματογράφηση και φωτογραφία, και πλέον ανήκει στο δυναμικό του διάσημου πρακτορείου μοντέλων Ford.

Gabriel-Kane Day-Lewis

I miss you S'mores 💔🐱

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης G-K. (@gabrielkane) στις

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε από το όνομα, μια ματιά στον 21χρονο Gabriel-Kane είναι αρκετή για να καταλάβεις ποιος είναι ο πατέρας του -μιλάμε για περίπτωση καρμπόν. H&M, Calvin Klein και Dolce & Gabbana είναι μερικοί μόνο από τους οίκους μόδας που έχουν επιλέξει τον μικρό Day-Lewis για τις καμπάνιες τους, ενώ έχει ήδη εμφανιστεί σε δεκάδες editorials μόδας, πριν καν μάθουμε την ύπαρξή του.

Destry Allyn Spielberg

Thank you to the supportive and talented team for the @sky photoshoot had fun working w/ the lovely lady @bryanaholly 💖🦄✨👙

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Destry Spielberg (@destryallyn) στις

Όχι μόνο ο Spielberg έχει κόρη, αλλά είναι και πανέμορφη. Η 20χρονη Destry έχει υπογράψει με το DT Model Management εδώ και λίγους μήνες και, παρότι ήταν σχετικά άγνωστη μέχρι σήμερα, οι γνώστες την βλέπουν να κάνει μεγάλα πράγματα στο άμεσο μέλλον.

Delilah Belle Hamlin

Minimal but flashy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Delilah Belle (@delilahbelle) στις

Η 18χρονη κόρη του Harry Hamlin και της Lisa Rinna έχει 200.000 ακολούθους στο Instagram και έχει ήδη συνεργαστεί με τον Tommy Hilfiger, ενώ ασχολείται και με το τραγούδι.

Margaret & Rainey Qualley

Η 26χρονη Rainey είναι ανερχόμενη τραγουδίστρια της country, ενώ η αδερφή της, η 22χρονη Margaret Qualley είναι ανερχόμενη ηθοποιός, που έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από το διαφημιστικό σποτ του Kenzo που έγινε viral μέσα στο 2016. Και οι δύο έχουν ασχοληθεί με το μόντελινγκ, και αναμένεται να μας απασχολήσουν αρκετά στο μέλλον. Α, ναι, η μαμά τους είναι η Andie Macdowell.