Δύο φίλες «πέταξαν» για Ισπανία γιατί ήταν φθηνότερο από το να ταξιδέψουν από τη μία πόλη της Αγγλίας στην άλλη

Δύο φίλες «πέταξαν» για Ισπανία γιατί ήταν φθηνότερο από το να ταξιδέψουν από τη μία πόλη της Αγγλίας στην άλλη
wundervisuals via Getty Images

H Zάρα Γκιουλι και η Λούσι Γουόκερ είναι φίλες και μένουν αμφότερες στην Αγγλία αλλά σε διαφορετικές πόλεις. Για την ακρίβεια η πρώτη ζει στο Μπέρμιγχαμ και η δεύτερη στο Νιουκάσλ και τις χωρίζουν 320 χιλιόμετρα.

Είχαν αρκετό καιρό να συναντηθούν και σκέφτηκαν ήρθε η ώρα μια από τις δύο να ταξιδέψει στην πόλη της άλλης και ο...κλήρος έπεσε στη Λούσι που αποφάσισε να πάει στο Μπέρμιγχαμ.

Έτσι ξεκίνησε μια έρευνα για να βγάλει εισιτήριο με το τρένο. Το κόστος όμως των μετ' επιστροφής εισιτηρίων ήταν 117. Η εναλλακτική του λεωφορείου ήταν σαφώς φθηνότερη, 51 ευρώ, αλλά απαιτούνται πολύ περισσότερες ώρες ταξιδιού.

Ποιες ήταν όμως οι άλλες επιλογές που είχαν; Σύμφωνα με την Daily Mail οι δύο γυναίκες επέλεξαν τελικά να δώσουν ραντεβού στη Μάλαγα της Ισπανίας όπου μετέβησαν αεροπορικώς από το Νιούκαστλ και το Μπέρμιγχαμ με κόστος 23 και 63 ευρώ.

Οι δύο γυναίκες λοιπόν αποφάσισαν να περάσουν και τρεις ημέρες σε Μάλαγα και Γρανάδα (με κόστος διαμονής σε hostel μόλις 11 ευρώ).

Έτσι με 119 ευρώ ταξίδεψαν και εξασφάλισαν τριών ημερών διαμονή στην Ισπανία ενώ με 117 ευρώ τα ταξίδευαν από τη μια πόλη της Αγγλίας στην άλλη.

Δημοφιλή