Έκλεισε το deal ΝΔ - Δράσης. Μητσοτάκης: Η ΝΔ μεγαλώνει

Έκλεισε το deal ΝΔ - Δράσης. Μητσοτάκης: Η ΝΔ μεγαλώνει
ND

Με τον πρόεδρο της Δράσης, Θεόδωρο Σκυλακάκη, συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον κ. Σκυλακάκη συνόδευαν οι αντιπροέδρους της Δράσης, Τάσος Αβραντίνης, Τέλης Αϊβαλιώτης, Μελίνα Δασκαλάκη και ο Γενικό Γραμματέα Γιάννης Ανδρουλάκης.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η πολιτική ηγεσία της Δράσης ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ για την απόφασή της να στηρίξει, όποτε γίνουν οι εκλογές, τη Νέα Δημοκρατία.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει την απόφαση αυτή της Δράσης και θα αξιοποιήσει τα στελέχη της με διάφορους τρόπους στην ευρύτερη πολιτική της προσπάθεια. Στο πλαίσιο αυτό θα δημιουργηθεί στη Νέα Δημοκρατία μια “Ομάδα Δράσης για την άρση εμποδίων στην επιχειρηματικότητα, προσέλκυση επενδύσεων και προώθηση της εξωστρέφειας των Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων”. Η ομάδα αυτή, με επικεφαλής τον κ. Σκυλακάκη, σε συνεργασία με τους αρμόδιους τομείς και γραμματείες του Κόμματος θα υλοποιεί ειδικά έργα και δράσεις στους τομείς αυτούς. Η Νέα Δημοκρατία μεγαλώνει, διευρύνεται. Οι πολίτες, στη βάση της Συμφωνίας Αλήθειας που τους έχουμε προτείνει, πυκνώνουν τις τάξεις μας, δημιουργώντας ένα πλειοψηφικό ρεύμα μέσα στην κοινωνία. Δεν θα τους απογοητεύσουμε».

Ο κ. Σκυλακάκης από την μεριά του σημείωσε: «Η Δράση στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, θα στηρίξει με όσες δυνάμεις διαθέτει τη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούμε ότι μόνο μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ρεαλιστικό να υλοποιήσει σήμερα μια σοβαρή μεταρρυθμιστική προσπάθεια, στην οποία ελπίζουμε να συμμετάσχουν και άλλες δυνάμεις που βρίσκονται στο χώρο του μεταρρυθμιστικού κέντρου. Για τον σκοπό αυτό, η Δράση θέτει στη διάθεση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη όλες τις δυνάμεις της. Τα στελέχη, τις ιδέες και την πολιτική της προσπάθεια».

Δημοφιλή