O Άδωνις Γεωργιάδης παραδίδει τα τελευταία μαθήματα ρητορικής

O Άδωνις Γεωργιάδης παραδίδει τα τελευταία μαθήματα ρητορικής
elliniki agogi

Ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι πολυπράγμων είναι κάτι που το γνωρίζουμε ήδη: Εκτός από αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και φανατικός του twitter στο οποίο γράφει με ταχύτητα πολυβόλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει και μια σχολή την Ελληνική Αγωγή, στην οποία διδάσκει αρχαία ελληνικά. Απ‘ ότι φαίνεται όμως αυτά δεν φτάνουν κι έτσι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να μεταλαμπαδεύσει τη γνώση του και σε ένα ακόμα τομέα τη ρητορική διοργανώνοντας ταχύρρυθμα σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν ή χρειάζονται λόγω του επαγγέλματός τους να απευθύνουν δημόσιο λόγο και είναι διαδραστικό.

Το Σαββατοκύριακο, 6 και 7 Μαΐου, ο Άδωνις Γεωργιάδης ολοκληρώνει τον επιτυχημένο κύκλο σεμιναρίων Ρητορικής στη Θεσσαλονίκη. Μέσα σε 2 τετράωρα, διδάσκονται τα εξής:

• Θεωρία ρητορικής, από τους αρχαίους χρόνους έως σήμερα.

• Μεθοδολογία πειθούς ακροατηρίου

• Διάκριση μεταξύ ρητορικής και δημαγωγίας

• Τρόποι αντιμετώπισης άγχους και φόβου δημόσιας έκθεσης

• Ο ρόλος της υποκριτικής στη ρητορική

• Ρητορικές αντιπαραθέσεις (debates)

Στις 6 και 7 Μαΐου ο Άδωνις Γεωργιάδης θα διδάξει στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο les Lazaristes Domotel, στις 13 και 14 Μαΐου στην Αθήνα, ενώ στις 20 και 21 Μαΐου το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα. Οι εγγραφές γίνονται τηλεφωνικώς στο 210.5221314 ή ηλεκτρονικά στο info@ellinikiagogi.gr. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν έναν φάκελο με σημειώσεις στην έναρξη του σεμιναρίου, ενώ στο τέλος τους δίδεται η σχετική βεβαίωση συμμετοχής. Λίγες ημέρες αργότερα, λαμβάνουν σε email την ομιλία τους.

Δημοφιλή