H Mελάνια Τραμπ προσπάθησε να ακολουθήσει τα βήματα της Τζάκι Κένεντι στην ορκωμοσία

H Mελάνια Τραμπ προσπάθησε να ακολουθήσει τα βήματα της Τζάκι Κένεντι στην ορκωμοσία
Twitter/Today Show

H νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε σήμερα με ένα σύνολο του οίκου Ralph Lauren σε μπλε χρώμα, επιλέγοντας έναν από τους πλέον εμβληματικούς Αμερικανούς σχεδιαστές για τις εκδηλώσεις της Ημέρας της Ορκωμοσίας.

Το πρώην μοντέλο συνδύασε το σύνολο με γάντια και γόβες στιλέτο παραπέμποντας με το στυλ της δεκαετίας του 1960, προσπαθώντας προφανώς να μοιάσει στην θρυλική Τζάκι Κένεντι, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία.

Το Womens Wear Daily έγραψε ότι οι στυλιστικές επιλογές της Μελάνιας Τραμπ αναπόφευκτα οδήγησαν σε συγκρίσεις με την εκλιπούσα πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και είδωλο της μόδας Τζάκλιν Κένεντι.

Τα σενάρια έδιναν κι έπαιρναν σε σχέση με την εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στην τελετή ορκωμοσίας, αφότου ο Τομ Φορντ, ο Μαρκ Τζέικομπς και άλλοι διάσημοι σχεδιαστές δήλωσαν δημοσίως ότι δεν θα ντύσουν την Πρώτη Κυρία, καθώς αντιτίθενται στην εκλογή του συζύγου της στον προεδρικό θώκο.

Ο Νεοϋορκέζος ωστόσο σχεδιαστής Ralph Lauren ήταν εκείνος που είχε υπογράψει την δημιουργία που είχε επιλέξει το πρώην μοντέλο την νύχτα της εκλογικής νίκης του Ντόναλντ Τραμπ, μια λευκή φόρμα.

Κατά ειρωνεία της τύχης, ο Λόρεν ήταν επίσης ο σχεδιαστής των κοστουμιών που επέλεξε η Χίλαρι Κλίντον, η οποία φορούσε ένα λευκό κουστούμι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ