Η μητρική αγάπη δεν γνωρίζει όρια: Σκυλίτσα με σπασμένο πόδι οδήγησε τους γιατρούς στα κουτάβια της

Η μητρική αγάπη δεν γνωρίζει όρια: Σκυλίτσα με σπασμένο πόδι οδήγησε τους γιατρούς στα κουτάβια της για να τα σώσει
facebook

Ένα σκυλί ράτσας Greyhound βρέθηκε με σπασμένο το ένα του πόδι να περιπλανάται στους δρόμους της Ισπανίας, όταν το εντόπισε η ψυχολόγος Lianne Powell, η οποία το μάζεψε και το πήγε κατευθείαν στον κτηνίατρο. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το σκυλί που ήταν θηλυκό, παρήγαγε γάλα, κάτι που τους έκανε να καταλάβουν ότι μόλις είχε γεννήσει.

«Της βάλαμε ένα κολάρο και απλά την ακολουθήσαμε. Ήξερε πολύ καλά που πήγαινε», είπε η κτηνίατρος Ellen Sobry στην The Daily Mail.

«Κουτσαίνοντας και σέρνοντας τον γύψο στο πόδι της, μας οδήγησε μέσα από σοκάκια και δρόμους σε κάτι χωράφια με λασπωμένα αυτοκίνητα. Εκεί, στο πίσω μέρος ήταν 10 πανέμορφα, παχουλά και υγιή κουτάβια», είπε η Powell.

Ενώ η Sobry προσέθεσε: «Ήταν απίστευτο. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Αυτός ο σκύλος δεν μας ήξερε. Την είχαμε γνωρίσει μόλις πριν μία ώρα, οπότε ήταν πραγματικά απίστευτο το πως αποφάσισε να μας εμπιστευτεί και να μας δείξει που ήταν.»

Το σκυλί και τα κουτάβια της αναρρώνουν στην κλινική της Sobry και είναι έτοιμα να βρούνε το παντοτινό τους σπίτι, μέσα από υιοθεσία.