Υπό έρευνα από τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ η Μαντόνα (;)

Υπό έρευνα από τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ η Μαντόνα
WASHINGTON, DC - JANUARY 21: Madonna performs onstage during the Women's March on Washington on January 21, 2017 in Washington, DC. (Photo by Paul Morigi/WireImage)
WASHINGTON, DC - JANUARY 21: Madonna performs onstage during the Women's March on Washington on January 21, 2017 in Washington, DC. (Photo by Paul Morigi/WireImage)
Paul Morigi via Getty Images

Έρευνες για τη Μαντόνα θα ξεκινήσει η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ, ύστερα από την συμμετοχή της και την ομιλία που έβγαλε στην «Πορεία των Γυναικών» στην Ουάσιγκτον.

Τουλάχιστον αυτό φέρεται ότι είπε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gateway Pundit. Ωστόσο τις πληροφορίες αυτές αρνήθηκε να σχολιάσει η Μυστική Υπηρεσία.

Πάντως το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μυστική Υπηρεσία γνωρίζει τα σχόλια της Μαντόννα και θα ξεκινήσει έρευνες, αλλά την τελική απόφαση για το εάν πρέπει ή όχι να ασκηθεί δίωξη εναντίον της θα την πάρει το Γραφείου του Εισαγγελέα των ΗΠΑ.

Η Μαντόνα στην παθιασμένη ομιλία της είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι θυμωμένη. Ναι είμαι εξοργισμένη. Ναι έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα».

Μεταξύ άλλων στη συγκέντρωση ήταν η Σερ, η Αμέρικα Φερέρα, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Αλίσια Κιζ και η Έιμι Σούμερ.

Η Μαντόνα που ήταν στην λίστα των ομιλητών είπε ακόμα προς το πλήθος: «Είστε έτοιμοι να ταρακουνήσετε τον κόσμο; Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης. Για την εξέγερση, με την άρνησή μας ως γυναίκες να δεχτούμε αυτή τη νέα εποχή της τυραννίας». Και συνέχισε: «Ό,τι είναι μοναδικό, διαφορετικό τώρα μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί έγκλημα». «Ήρθε αυτή η στιγμή του σκότους για να μας ξυπνήσει, f***k σηκωθείτε», φώναξε.

Δημοφιλή