Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στον Donald Trump και τον Barack Obama μέσα από 3 στιγμιότυπα

Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στον Donald Trump και τον Barack Obama μέσα από 3 στιγμιότυπα

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά για διάφορους λόγους. Από τη μία η πικρή γεύση από την ορκωμοσία του Donald Trump που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, δεν έλεγε να φύγει από μέσα μας. Από την άλλη οι εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες και άντρες που συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στην Ουάσιγκτον και τα εκατομμύρια, συνολικά, ανθρώπων που βγήκαν στους δρόμους σε όλο τον κόσμο για να διαδηλώσουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα μας έκαναν όχι μόνο περήφανους αλλά και αισιόδοξους για το μέλλον, όσο μαύρο κι αν διαγράφεται.

Μέσα σε όλον αυτό το τυφώνα συναισθημάτων, προέκυψαν και τρία βίντεο, τα οποία αρχικά μεταδόθηκαν live από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, στην πορεία όμως κατέληξαν να γίνουν τρία από τα πιο δημοφιλή viral του Σαββατοκύριακου.

Και τα τρία είχαν ένα κοινό θέμα: την πλέον σημαντική διαφορά ανάμεσα στον Donald Trump και τον Barack Obama. Η διαφορά αυτή δεν είχε πολιτικό χαρακτήρα ούτε είχε να κάνει με την ικανότητά τους στην ηγεσία. Ήταν, καθαρά, διαφορά ήθους και παιδείας. Και, συμπτωματικά, τι σημαίνει πραγματική αγάπη και τι συμβόλαιο.

Και τα τρία στιγμιότυπα είχαν να κάνουν με τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι δύο άντρες στις συζύγους τους.

Αρχικά, είχαμε το GIF που συνέκρινε τη πρώτη φορά που έφτασαν οι Obama στον Λευκό Οίκο, με την πρώτη φορά των Trump.

Έπειτα, είχαμε τη σκηνή στα σκαλιά του Καπιτωλίου, και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν το ζεύγος Obama, έναντι αυτού του ζεύγους Trump.

Και τέλος, είχαμε τον πρώτο χορό του Barack και της Michelle το 2009, ως προέδρου των ΗΠΑ και Πρώτης Κυρίας, σε αντίθεση με τον πρώτο χορό του Donald και της Michelle.

Πραγματικά δεν χρειάζεται να συμπληρώσουμε κάτι παραπάνω. Θεωρούμε πως οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Κραυγάζουν, ίσως.