Η κόρη του Michael Jackson, Paris, είναι βέβαιη ότι ο πατέρας της δολοφονήθηκε

Η κόρη του Michael Jackson, Paris, είναι βέβαιη ότι ο πατέρας της δολοφονήθηκε
PARIS, FRANCE - JANUARY 21: Paris Jackson attends the Dior Homme Menswear Fall/Winter 2017-2018 show as part of Paris Fashion Week on January 21, 2017 in Paris, France. (Photo by Victor Boyko/Getty Images)
Victor Boyko via Getty Images
PARIS, FRANCE - JANUARY 21: Paris Jackson attends the Dior Homme Menswear Fall/Winter 2017-2018 show as part of Paris Fashion Week on January 21, 2017 in Paris, France. (Photo by Victor Boyko/Getty Images)

Η 18χρονη κόρη του Michael Jackson, Paris, έδωσε μία αρκετά αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone και μίλησε για την πάλη της με την κατάθλιψη, τις τάσεις αυτοκτονίας, την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα 14 χρόνια της, αλλά και το γεγονός ότι πιστεύει ότι ο πατέρας της δολοφονήθηκε.

Η Paris ανέφερε ότι συνήθιζε να κόβεται και να το κρύβει από την οικογένειά της και ότι έκανε πολλές απόπειρες αυτοκτονίας, αν και μόνο μία είδε το φως της δημοσιότητας, όταν η ίδια ήταν 15 ετών. Σύμφωνα με την ίδια, ένας από τους λόγους που έχει κατάθλιψη είναι ότι «έκανε παρέα με πολύ μεγαλύτερους ανθρώπους που έκαναν τρελά πράγματα», όταν μπήκε σε ένα ιδιωτικό σχολείο στην πρώτη γυμνασίου επειδή δεν μπορούσε να ταιριάξει καθόλου με τα παιδιά της ηλικίας της.

«Έκανα πολλά πράγματα που ένα παιδί 13,14, 15 ετών δεν θα έπρεπε να κάνει. Προσπάθησα να μεγαλώσω τόσο γρήγορα και δεν ήμουν και τόσο καλός άνθρωπος», αναφέρει η ίδια στην συνέντευξη.

Όσο για την σεξουαλική παρενόχληση, δεν ήθελε να μπει σε λεπτομέρειες, αλλά αρκέστηκε να πει ότι η παρενόχληση προήλθε από κάποιον εντελώς άγνωστο, όταν ήταν 14 ετών. «Δεν θέλω να πω πολλές λεπτομέρειες, αλλά δεν ήταν καθόλου καλή εμπειρία και ήταν πολύ δύσκολο για εμένα τότε. Δεν είπα τίποτα σε κανένα.»

Όσον αφορά τον πατέρα της, η Paris, είναι βέβαιη ότι δολοφονήθηκε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κατηγορεί και τον προσωπικό γιατρό του πατέρα της, Dr. Conrad Murray, για την συνταγογράφηση φαρμάκων προκειμένου να αντιμετωπίσει την χρόνια αϋπνία που τον ταλαιπωρούσε, αλλά δεν πιστεύει ότι η κακή χρήση των φαρμάκων τον σκότωσε.

«Είναι εμφανές. Όλα τα βέλη δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ακούγεται σαν θεωρία συνωμοσίας και ακούγεται σαν βλακεία, αλλά οι πραγματικοί θαυμαστές και όλοι στην οικογένεια το γνωρίζουν. Ήταν παγίδα.»

Όπως θυμάται η κόρη του διάσημου τραγουδιστή ο ίδιος συνήθιζε να πετάει σπόντες αναφέροντας ότι ο κόσμος θέλει να τον δολοφονήσει.

«Πέταγε σπόντες σχετικά με ανθρώπους που θέλουν να του την φέρουν και κάποια στιγμή έλεγε: “θα με σκοτώσουν μία μέρα”». Η Paris δεν έχει στο μυαλό της κάποιον που θα μπορούσε να τον δολοφονήσει. Θα μπορούσαν να είναι πολλοί άνθρωποι, όπως αναφέρει.

Αυτή την στιγμή, η Paris, είναι νηφάλια, έχει σταματήσει να παίρνει αγωγή για την κατάθλιψη και προσπαθεί να βγάλει τα δικά της χρήματα. αν και έχει κληρονομήσει μία τεράστια περιουσία από τον πατέρα της. Το επαγγελματικό της ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο μόντελινκ. Η ίδια τονίζει ότι το μόντελινκ την κάνει να ξεχνάει τα θέματα αυτοπεποίθησης που έχει και την κάνει να νιώθει πιο όμορφα.

Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο να μεγαλώνεις στο «μάτι του κυκλώνα», ούτε να έχεις πατέρα μία τόσο αμφιλεγόμενη φιγούρα όσο ο Michael Jackson, για εκείνη, όμως, δεν θα πάψει ποτέ να είναι ο πατέρας της, όσο κι αν πολλοί επιμένουν ότι δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας.

«Είναι ο πατέρας μου. Θα είναι πάντα ο πατέρας μου. Ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα σταματήσει να είναι. Οι άνθρωποι που τον ήξεραν πραγματικά καλά, λένε ότι τον βλέπουν σε εμένα τόσο πολύ που είναι τρομακτικό.», τονίζει η Paris.

Αν και κανείς δεν γνωρίζει τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Paris και τα αδέρφια της, η ίδια αναφέρει ότι προς το παρόν προσπαθεί να παίξει «Το παιχνίδι σκάκι και αυτό είναι το μόνο που μπορεί να πει αυτή την στιγμή.»