Η Ένωση Γυναικών Πάτρας διοργανώνει φιλανθρωπικό τσάι

Η Ένωση Γυναικών Πάτρας διοργανώνει φιλανθρωπικό τσάι
Woman standing in water on salt flats holding bunch of balloons hiding face
Woman standing in water on salt flats holding bunch of balloons hiding face
Thomas Barwick via Getty Images

Το Φιλανθρωπικό Τσάι της Ένωσης Γυναικών Πάτρας θα γίνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.Το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό σωματείο της Νοτιοδυτικής Ελλάδος θα τιμήσει την πρώην Υπουργό κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά

Η κα Έμη Λιβανίου είναι μία ακόμα επιτυχημένη και καταξιωμένη δημοσιογράφος η οποία σε ρόλο Πρέσβειρας θα διαδώσει σε παγκόσμιο επίπεδο το διαρκές Φιλανθρωπικό έργο της Ε.ΓΥ.ΠΑ μέσω του Λευκώματος της το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Βυζαντινό θα παρευρεθεί και η Τομεάρχης Πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας κα Βάνα Μπάρμπα. Μία γυναίκα η οποία έρχεται να στηρίξει εμπράκτως το έργο της Ε.ΓΥ.ΠΑ.

Στην λίστα των καλεσμένων της η Ε.ΓΥ.ΠΑ. έχει μία ακόμα γυναίκα, επιστήμονα αυτή την φορά με μεγάλο φιλανθρωπικό έργο. Την Dr. Φώφη Καμποσιώρα, επίκουρη Καθηγήτρια Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και μέλος του Παγκόσμιου Φιλανθρωπικού Οργανισμού LifeLine Hellas.

Το Μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς θα καλύψει ο Διεθνούς Φήμης Βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης ενώ στο πιάνο θα είναι ο γνωστός Πατρινός Δικηγόρος και Μουσικός Ανδρέας Κότσιφας. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Φλαμής.

Φιλανθρωπικό Τσάι της Ένωσης Γυναικών Πάτρας, Ξενοδοχείο Βυζαντινό, Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 19.00 τηλ.2610225580 και 6975924197

Δημοφιλή