Γιατί αυτό το château στη νότια Γαλλία έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram;

Γιατί αυτό το château στη νότια Γαλλία έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram;
instagram

Όταν ένα ζευγάρι από την Αυστραλία, ο Craig και η Karina Waters, βρήκε εγκαταλελειμμένο και σε κακή κατάσταση το Château de Gudanes το ερωτεύτηκαν αμέσως και θέλησαν να το φτιάξουν.

Όλη αυτή την διαδικασία αναδόμησης του Château που είναι χρονολογημένο την εποχή του Λουδοβίκου XIV αποφάσισε να την καταγράψει μέσα από έναν λογαριασμό που δημιούργησαν στο Instagram.

Warm September brings the fruit 🍎🍊 2016 Advent Calendar link in bio 🎄

A photo posted by France (@chateaugudanes) on

Όπως αναφέρει το Architectural Digest, αυτό το καλοκαίρι το Château, που βρίσκεται στη νότια Γαλλία θα ανοίξει τις πόρτες του σε όσους επισκέπτες θέλουν να βοηθήσουν στην αναδόμησή του, μαζί με ειδικούς τεχνίτες, ενδιαφέρονται να μάθουν να ετοιμάζουν γεύματα με υλικά από την τοπική αγορά, να απολαύσουν το τοπία ή απλά να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα.

Όπως αναφέρει η οικογένεια Waters, δεν μπορούν να υποσχεθούν σε κανέναν πολλά λούσα και ανέσεις αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά η Karina Waters: «Αυτό που θα σας υποσχεθούμε είναι μία εμπειρία αλλιώτικη από οποιαδήποτε άλλη- για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ανανεώσετε την ψυχή σας».

And so the tiling continues...😃

A photo posted by France (@chateaugudanes) on