26χρονος άνδρας παραπονέθηκε πως είχε πονόδοντο. Λίγες ημέρες μετά πέθανε εξαιτίας της μόλυνσης

26χρονος άνδρας παραπονέθηκε πως είχε πονόδοντο. Λίγες ημέρες μετά πέθανε εξαιτίας της μόλυνσης

O Vadim Kondratyuk, 26 ετών και οδηγός φορτηγού ξεκίνησε από το σπίτι στην Καλιφόρνια για τη Νέα Υόρκη στις 17 Ιανουαρίου. Πριν φύγει, παραπονέθηκε πως είχε πονόδοντο. Τελικά αποφάσισε, στη στάση που έκανε στην πόλη της Οκλαχόμα, να επισκεφθεί έναν οδοντίατρο ο οποίος τον εξέτασε, διαπίστωσε πως ο άνδρας έχει αναπτύξει μόλυνση και, σύμφωνα με το KCRA News, του συνταγογράφησε αντιβίωση.

Όταν ο Kondratyuk έφτασε στον τελικό προορισμό του, επικοινώνησε με τον αδελφό του και του είπε πως πονάει πάρα πολύ και πως μάλλον θα δυσκολευτεί να επιστρέψει στην Καλιφόρνια αφού θα έπρεπε, σε αυτή την κατάσταση, να κάνει ένα ταξίδι 2.700 μιλίων.

Ο 26χρονος τελικά ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής αλλά ο πόνος ήταν τόσο δυνατός που ο αδελφός του τον πήγε εκτάκτως σε ένα νοσοκομείο στη Γιούτα.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως η μόλυνση είχε φτάσει στους πνεύμονές του και είχε προσβάλει το αίμα του.

H κατάσταση της υγείας τους πολύ γρήγορα επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο και τελικά ο άνδρας πέθανε την περασμένη Δευτέρα

«Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως από ένα δόντι θα μπορούσε να προκύψει κάτι τόσο σοβαρό και να επεκταθεί παντού... Ο μισός μου εαυτός έχει πεθάνει» σχολίασε η σύζυγος του άτυχου άνδρα Nataliya μετά τον θάνατο του συζύγου της και πατέρα των δύο της παιδιών, δύο ετών και 11 μηνών.

Δημοφιλή