Αυτή η γυναίκα ίσως ευθύνεται για την εμμονή του Τραμπ με τον Σβαρτσενέγκερ

Αυτή η γυναίκα ίσως ευθύνεται για την εμμονή του Τραμπ με τον Σβαρτσενέγκερ
Host Arnold Schwarzenegger poses after a panel for
Host Arnold Schwarzenegger poses after a panel for
Danny Moloshok / Reuters

Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να τα βάλει με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι -για πολλούς- αψυχολόγητη. Αν και και βέβαια, τι από αυτά που κάνει και λέει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν μοιάζει παράλογο;

Ωστόσο, η Washington Post θέλησε να ψάξει τον αληθινό λόγο πίσω από την εμμονή του Τραμπ με τον αστέρα του Χόλιγουντ και πιστεύει πως βρήκε την απάντηση: Για όλα φταίει η Ιβάνκα.

Σύμφωνα με το ανάλογο δημοσίευμα, ο Τραμπ έχει βάλει στο μάτι τον «Άρνι», επειδή όταν έφυγε από το σόου The Apprentice, ήθελε να τον διαδεχθεί η ίδια του η κόρη και όχι κάποιος άλλος. Η Ιβάνκα εμφανιζόταν άλλωστε ήδη στην εκπομπή μαζί τους αδερφούς της, Έρικ και Ντόναλντ Τζούνιορ.

Ωστόσο, το NBC αποφάσισε να μην την επιλέξει και ίσως έτσι εξηγείται το μένος που βγάζει ενάντια στον γνωστό ηθοποιό ο Τραμπ.

Η Washington Post αναφέρει όμως και δύο ακόμα πιθανές εξηγήσεις. Πρώτον, ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν χάνει την ευκαιρία να θυμίσει στον κόσμο τις δικές του υψηλότερες θεαματικότητες, και δεύτερον, καθώς παραμένει παραγωγός του σόου, τον ενδιαφέρει άμεσα η επιτυχημένη πορεία της εκπομπής.

Όπως και να έχει, όλες οι απαντήσεις περιέχουν μέσα τους υψηλή δόση ναρκισσισμού, επομένως όλες περιέχουν και μεγάλη δόση αλήθειας.

Δημοφιλή