Η Lady Gaga πήδηξε από τη στέγη του σταδίου στο Super Bowl. Ναι, καλά διαβάσατε

Η Lady Gaga πήδηξε από τη στέγη του σταδίου στο Super Bowl. Ναι, καλά διαβάσατε

Όταν ανακοινώθηκε πως ο καλλιτέχνης που θα αναλάβει να διασκεδάσει το κοινό στο ημίχρονο του φετινού Super Bowl θα είναι η Lady Gaga, όλοι περιμέναμε πως η, γνωστή για τη σταθερά εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία, pop star θα παρουσίαζε ένα θέαμα άκρως υψηλών προσδοκιών.

Κανείς όμως δεν περίμενε πως η Lady Gaga ΘΑ ΠΗΔΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Μερικές φορές παίρνουμε κάποια πράγματα ως δεδομένα, ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλους σταρ. «Α ναι, να η Lady Gaga στη στέγη του σταδίου, πάνω από το κοινό, σίγουρα μόλις τελειώσει το πρώτο τραγούδι η κάμερα θα απομακρυνθεί και θα εστιάσει στους χορευτές, ενώ παράλληλα η Gaga θα κατέβει γρήγορα από τη στέγη στο γήπεδο και ξαφνικά θα τη δούμε ανάμεσά τους, ε καλά τώρα, λες και δε ξέρουμε πώς γίνεται».

Προφανώς όταν μιλάμε για τη Lady Gaga μάλλον όντως δεν ξέρουμε πως γίνεται. Αφού ολοκλήρωσε την εκτέλεση των αμερικανικών πατριωτικών ύμνων «God Bless America» και «This Land Is Your Land», περνώντας (καθόλου εμμέσως) το πρώτο της πολιτικό της μήνυμα, καθώς ακολούθησαν κι άλλα στην πορεία, καμουφλαρισμένα μέσα στα τραγούδια που επέλεξε να πει, η Gaga πήδηξε κανονικότατα από τη στέγη του σταδίου, με τη κάμερα να την ακολουθεί μέχρι τη προσγείωσή της.

Αμέσως μετά τραγούδησε το «Poker Face» πάνω σε ένα τεράστιο μετλαικό πύργο, έπειτα κατέβηκε στη σκηνή όπου τραγούδησε, συνοδεία χορευτών, τα «Born This Way», «Telephone» και «Just Dance». Μετά έκατσε σε ένα πιάνο για το «A Million Reasons» και τέλος, μετά από μία αστραπιαία αλλαγή κοστουμιού, βρήκε ξανά τους χορευτές της για το «Bad Romance». Φυσικά, καθ' όλη τη διάρκεια του show, υπήρχαν πυροτεχνήματα, drones και ένα χορογραφημένο πλήθος που έπαιζε το «κοινό συναυλίας» γύρω από τη σκηνή και πλαισίωνε τη σταρ με φωτορυθμικά.

Και, σε περίπτωση που το ξεχάσατε, όλα αυτά συνέβησαν αφού η Gaga ΠΗΔΗΞΕ από τη στέγη. Συγγνώμη, εννοούμε πέταξε.

Δείτε ολόκληρο το υπερθέαμα που ήταν το show της ανεπανάληπτης Lady Gaga παρακάτω.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, το ίντερνετ φρίκαρε όπως ποτέ άλλοτε. Ορίστε μερικές από τις καλύτερες αντιδράσεις.

Για πάντα Gaga.