Οι αερογραμμές της Ιορδανίας τρόλαραν (ξανά) τον Τραμπ και ξετρέλαναν τους χρήστες του Twitter

Οι αερογραμμές της Ιορδανίας έχουν χιουμόρ! Τρόλαραν (ξανά) τον Τραμπ και ξετρέλαναν τους χρήστες του Twitter
twitter

H Ιορδανία δεν ήταν μεταξύ των χωρών στους πολίτες των οποίων ο Ντόναλντ Τραμπ απαγόρευσε την έκδοση βίζας και την είσοδο στις ΗΠΑ. Είναι όμως μια χώρα όπου υπερτερεί το μουσουλμανικό στοιχείο και δεν είδε φυσικά με καλό μάτι τις αποφάσεις του νέου προέδρου.

Επίσης, ο εθνικός αερομεταφορέας της Ιορδανίας, Royal Jordanian, ήταν όπως όλες οι αεροπορικές εταιρείες η διοίκηση και το προσωπικό των οποίων ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας των έκτακτων μέτρων.

Τώρα λοιπόν που η απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστή James Robart μπλόκαρε το μέτρο η Royal Jordanian είπε να τρολάρει λιγάκι τον νέο πρόεδρο.

Έκανε λοιπόν την εξής ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter υπό τα hashtags #DonaldTrump #MuslimBan

Όπως βλέπετε το «Ban» μετατράπηκε με ένα στυλό με μπλε μελάνι σε «Βοn» δίπλα στο οποίο προστέθηκε χειρόγραφα το «Voyage» και έτσι η «απαγόρευση» έγινε «καλό ταξίδι».

Ακριβώς από κάτω δε, διαβάζουμε «Fly to the US with RJ now that you can» (Ταξιδέψτε στις ΗΠΑ με την RJ τότε που επιτρέπεται).

Όπως καταλαβαίνετε δεν χρειάστηκε και πολύ για να αναπαραχθεί η ανάρτηση και να γίνουν και τα κατάλληλα σχόλια με αρκετούς να εκθειάζουν το χιούμορ του χειριστή των social media της εταιρείας.

Για την ιστορία, η ίδια εταιρεία είχε μια έκπληξη και τους πελάτες της και για όσους την ακολουθούν στα social media και μάλιστα ήταν αρκετά...προφητική!

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε παραμονές των αμερικανικών εκλογών για την προεδρία και προειδοποιεί «Just in case he wins...Travel to the US while you are still allowed to!». (Σε περίπτωση που νικήσει...Ταξιδέψτε στις ΗΠΑ όσο ακόμη σας αφήνουν!»).

Δημοφιλή