H Digea «θολώνει» το σήμα του Mega. Η απάντηση των εργαζομένων μέσω ενός βίντεο

H Digea «θολώνει» το σήμα του Mega. Η απάντηση των εργαζομένων μέσω ενός βίντεο
SOOC

Η διοίκηση της Digea αποφάσισε την υποβάθμιση της ποιότητας μετάδοσης του σήματος του MEGA από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής καθώς το κανάλι έχει καταβάλλει μόνο την προβλεπόμενη δόση (78.000 ευρώ) που έχει συμφωνηθεί από τη στιγμή που βρέθηκε σε δυσχερή θέση, από το συνολικό ποσό των 980.000 ευρώ που χρωστά στην εταιρεία.

Η εταιρεία, ζητά την αποπληρωμή του ποσού του χρέους αν και το MEGA, σύμφωνα με τις Τυπολογίες κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για την πληρωμή των οφειλών που δεν έγινεδεκτή. Το μέτρο της μείωσης της ισχύος του σήματος θα ξεκινήσει από απόψε, με συνέπειες που δεν μπορούν να εκτιμηθούν. Αναμένεται να υπάρξει είτε θάμπωμα εικόνας είτε “σπάσιμο” με την οθόνη να τρεμοπαίζει.

Σημειώνεται ότι το MEGA είναι μέτοχος της Digea και έχει παράσχει και εγγυήσεις για τη δανειοδότησής της.

Οι εργαζόμενοι στους οποίους οφείλονται τουλάχιστον οκτώ μισθοί ζητούν λύση και προειδοποιούν την Digea και τα μέλη του Δ.Σ. «να σκεφθούν καλά πριν κατεβάσουν το διακόπτη και να δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για να βρεθεί οριστική λύση».

Έφτιαξαν μάλιστα ένα σποτ με το οποίο απαντούν στο επικείμενο «μαύρο» στον σταθμό.

Σε αυτό γίνεται αναλυτική αναφορά σε όλο το ποσό που έχει δώσει μέχρι σήμερα το Mega στην Digea, περί τα 7.500.000 ευρώ εκ των οποίων οι 400.000 ευρώ κατά την διάρκεια της περιόδου που είναι δεσμευμένοι όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Τηλέτυπος Α.Ε, όπως αναφέρεται. «Αποδεικνύεται πλέον κατάφορα πως ανταγωνιστές του Mega ενοχλούνται αφάνταστα από το γεγονός των υψηλών τηλεθεάσεων του καναλιών με παλιές παραγωγές την ώρα που οι ίδιοι έχουν δαπανήσει μεγάλα ποσά για νέες παραγωγές πολλές εκ των οποίων δεν τυγχάνουν της αποδοχής των τηλεθεατών», σημειώνουν επίσης οι εργαζόμενοι σε αυτό

Δημοφιλή