Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στο Φιλανθρωπικό Τσάι της Ε.ΓΥ.ΠΑ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στο Φιλανθρωπικό Τσάι της Ε.ΓΥ.ΠΑ
Ε.ΓΥ.ΠΑ

Μία ακόμα τεράστια εκδήλωση η οποία προκάλεσε πανικό στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό με τον κόσμο να προσέρχεται από πολύ νωρίς για να καταφέρει να βρει μία θέση. Ο κόσμος έκλεισε και πάλι την Ρήγα Φεραίου καθώς κανένας χώρος δεν φαίνεται να είναι αρκετός για να χωρέσει τους πολλούς υποστηρικτές του έργου του μεγαλύτερου Φιλανθρωπικού Σωματείου στην ΝοτιοΔυτική Ελλάδα.

Η πρ. Υπουργός κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά μίλησε για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια και ενθουσίασε το κοινό με τα ιστορικά στοιχεία που παρέθεσε ενώ εξήρε το έργο της Ένωσης Γυναικών Πάτρας και της Ιδρύτριας και φίλης της Κούλας Ρογδάκη.

Η απαστράπτουσα κα Έμη Λιβανίου απεδέχθη με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση την ανακήρυξη της σε Πρέσβειρα της Ε.ΓΥ.ΠΑ. και δεσμεύθηκε να αναδείξει την δράση της στο ετήσιο λεύκωμα της «ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Η κα Βάνα Μπάρμπα με την εμφάνιση της προκάλεσε τα περισσότερα επιφωνήματα ενώ εκατοντάδες ήταν αυτοί που ήθελαν να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί της.

Η βραδιά ήταν ιδιαίτερα συγκινητική με αποκορύφωμα την στιγμή που η Πρόεδρος της Ε.ΓΥ.ΠΑ. κα Άννα Μαρία Ρογδάκη αναφέρθηκε στην φίλη της κα Τασία Μανωλοπούλου και τον άγγελο που έφυγε από κοντά μας 7 μήνες πριν φροντίζοντας να δώσει ζωή σε 5 συνανθρώπους μας. «Αριστείο Ζωής» δόθηκε στην κα Τασία Μανωλοπούλου γιατί μέσα από τον πόνο της έδωσε την ευκαιρία σε άλλους ανθρώπους να ζήσουν. Ιδιαίτερα συγκινημένοι η κα Μανωλοπούλου έκλεισε την ομιλία της με ένα ποίημα που οι συμμαθητές της Νίκης έγραψαν για αυτήν.

Παρούσα και η Dr. Φώφη Καμποσιώρα μέλος του Δ.Σ. του LifeLine Hellas καθώς και η Δ/ντρια του οργανισμού κα Νάντια Ζαχαράκη.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. κα Μόνικα Σολωμού, η τ. Αντιδήμαρχος Πατρέων κα Μαριάννα Σταματιάδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Αντώνης Χαροκόπος, η Ιατρός Κατερίνα Γατοπούλου, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κα Κατερίνα Πολυκρέτη, τα Εκπαιδευτήρια Πάνου και ο κ. Μάρκος Νικολαδός, ο επιχειρηματίας κ. Αλέξανδρος Κ. Καλλέργης και ο κ. Σταύρος Μπακολιάς.

Μάγεψε ο Πατρινός βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης με συνοδεία στο πιάνο από τον γνωστό δικηγόρο και πιανίστα Ανδρέα Κότσιφα.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Φλαμής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος ο οποίος ευλόγησε και την Βασιλόπιτα, ο τ. Υπουργός κ. Γιώργος Μαυραγάνης, οι βουλευτές κ. Νίκος Νικολόπουλος και Ανδρέας Κατσανιώτης, ο τ. βουλευτής κ Αθανάσιος Νταβλούρος, οι πολιτευτές κ Άγγελος Τσιγκρής, κα Έφη Γιαννιά, κα Έλενα Κονιδάρη, κα Γεωργία Ντάτσικα, κα Ελένη Πανίτσα Μπακουλοπούλου, ο τ. πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Αχαΐας κ Γιάννης Μάκκας, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κα Άννα Μαστοράκου με σύσσωμο το προεδρείο, η διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων κα Βασιλική Γεωργιοπούλου. Η πρόεδρος του Παμμεσηνιακού Συνδέσμου κα Πηνελόπη Λαμπούση, η πρόεδρος του Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας κα Λιολιώ Κολυπέρα με την Αντιπρόεδρο κα Αγγελική Στεφανάκη και πλήθος εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης μας.

Δημοφιλή