Μαινόμενος Ισπανός καθηγητής έσπασε λάπτοπ μπροστά στους μαθητές του

Μαινόμενος Ισπανός καθηγητής έσπασε λάπτοπ μπροστά στους μαθητές του

Σε όλους μας έχει συμβεί να γνωρίσουμε κάποια στιγμή έναν όχι και τόσο συμπαθητικό καθηγητή. Ο συγκεκριμένος καθηγητής ωστόσο ξεπέρασε κάθε όριο όταν έσπασε ένα λάπτοπ μπροστά στα έντρομα μάτια των μαθητών του.

Ο λόγος για έναν καθηγητή σε σχολείο της Ισπανίας, ο οποίος έχασε την ψυχραιμία του, επειδή δεν ήταν ευχαριστημένος με τις επιδόσεις των μαθητών του και σε μία έκρηξη οργής έκανε το λάπτοπ χίλια κομμάτια, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Ζητώ λίγη προσπάθεια. Σου ζητάω λίγη προσπάθεια να το καταλάβεις. Μας παίρνει 20 λεπτά για να το καταλάβεις. 20 γ@@@@ λεπτά», ακούγεται να λέει ο καθηγητής σε έναν από τους μαθητές του.

Από την πλευρά του ο μαθητής, που δεν κατονομάζεται, πιστεύεται ωστόσο ότι πρόκειται για τον Ντάνι Ματέο ακούγεται να απαντάει στον καθηγητή του εμφανώς ενοχλημένος: «Πληρώνω για αυτό καθυστερημένε, δεν πληρώνω».

Όπως ήταν αναμενόμενο η φράση αυτή του μαθητή ήταν αρκετή για να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά με τον καθηγητή να ανταπαντά: «Τι; Πώς τολμάς να με πεις καθυστερημένο; Ίσως θα έπρεπε να σταματήσεις ακόμα και να προσπαθείς».

Δημοφιλή